• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Kleo obilježio 2010. godinu

Kleverson Gabrijel Kordova Kleo najbolji je igrač srpskog prvaka i učesnika Lige šampiona u 2010. godini, odlučili su posjetioci sajta FK Partizan.

 PARTIZAN: Kleo obilježio 2010. godinu Izvor: MONDO

Godina iz snova za Brazilca, odnosno naturalizovanog Srbina. Zahvaljujući njegovim golovima Partizan je ušao u Ligi šampiona, igrao je srcem, a potom je zaslužio i prijem u srpsko državljanstvo.

U tradicionalnoj anketi na klupskom sajtu, Kleo je dobio 4.531 glas, odnosno gotovo 45 odsto svih onih koji su učestvovali u anketi.

Kleo je ove sezone odigrao ukupno 27 mečeva i dao je 20 golova. U kvalifikacijama za Ligu šampiona i u tom takmičenju odigrao je 12 mečeva i dao 10 golova.

Na našem web portalu www.mondo.rs pogledajte neke od njegovih spektakularnih golova ove sezone.

Anketa je bila postavljena 10. decembra, a glasanje je trajalo do 26. decembra. Ukupno je glasalo 10.118 posjetilaca sajta, a svaki posjetilac je mogao da glasa samo jednom tokom 24 sata.

Daleko iza Klea bili su ostali igrači Partizana. Drugoplasirani je bio veteran Mladen Krstajić sa 983 glasa (9,72 odsto), treće mjesto zauzeo je Moreira sa 906 glasova (8,95 procenata), Saša Ilić je na četvrtom mjestu sa 810 glasova (5,89 odsto). Zanimljivo je da je na petoj poziciji Aleksandar Lazevski sa 596 glasova (5,89 odsto), a Vladimir Stojković je sakupio 326 glasova (3,22 odsto).

Izbor najboljeg igrača Partizana počeo je 2002. godine i sada je već postao tradicija.

Prvi dobitnik tog priznanja bio je Zvonimir Vukić, a potom Igor Duljaj, Simon Vukčević, Albert Nađ, Ivica Kralj, Stevan Jovetić, Moreira. Prošle godine se nije glasalo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC