• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati sad juri Kaku

Mediji na Apeninskom polustrvu tvrde da će Inter u prvim danima 2011. godine krenuti u ofanzivu sa ciljem da angažuje Kaku.

 Morati sad juri Kaku Izvor: MONDO

Gazda Intera Masimo Morati neće stati na angažovanju jednog milaniste - trenera Leonarda.

Iako je Rikardo Kaka demantovao da odlazi iz Španije i da mu je lijepo u Realu, italijanski "Korijere delo sport" tvrdi da će Inter "napasti" bivšeg igrača Milana i pokušati da ga angažuje već u januaru.

Inter će predložiti Realu da naprave ugovor o pozajmici za 28-godišnjeg fudbalera koji je zbog povrede "ispao iz prvog tima i trebaće mu neko vrijeme da se opet nametne Žozeu Murinju.

Zato bi, navode italijanski mediji, prelazak u Inter možda bilo i dobro za njega kako bi se vratio u formu. Uz to, poznato je da Leonardo obožava Kaku i da imaju sjajan odnos, još iz vremena kad su obojica bili u Milanu.

Ako bi Inter uspio u ovoj namjeri, pojedini fudbaleri, koji su "tehnološki višak" bi mogli da odu sa "Đuzepe Meaca", a to su Amantino Mansini, David Suazo i Nelson Rivas.

Pojedini mediji čak špekulišu da bi Daglas Maikon mogao da bude dio transfera Kake u Inter, tako što bi odlični bek otišao na "Santjago Bernabeu".

Nije bez osnova i to što je Žoze Murinjo u 2010. godini napravio čudo sa Interom i što je nedavno izjavio da mu je milanski klub u srcu. Ta jaka emocija mogla bi da doprinese ostvarivanju plana Moratija i Intera da angažuju Kaku, makar na pozajmicu.

Nema sumnje da će, u slučaju da se ostvari transfer, to biti veliki udarac za sve tifoze Milana. Uostalom, ova fotografija sve govori...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC