• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako dođe Ljungberg, pokazaću mu gaće"

Fredi Ljungberg blizu dolaska u Seltik, gdje će ga oduševljeno dočekati Ča Du Ri koji zbog njega mahnito kupuje donji veš "Kelvin Klajn".

 "Ako dođe Ljungberg, pokazaću mu gaće" Izvor: MONDO

Šveđanin Fredi Ljungberg ima dosta poena kod ženskog pola, a ni ne sluti da bi, u slučaju da pređe u škotski Seltik, imao svog velikog fana i u svlačionici!

Južnokorejski fudbaler Ča Du Ri izjavio je da izuzetno poštuje lik i djelo Ljungberga, kako na terenu, tako i u njegovim "vansportskim" aktivnostima.

Naime, Ča Du Ri je veliki ljubitelj donjeg veša Kelvin Klajn, čiji je Ljungberg bio model i promoter.

"Ljungberg je veliki igrač i dopada mi se donji veš koji reklamira. Imam mnogo donjeg veša 'Kelvin Klajn', možda ću mu i pokazati. Ozbiljno, on je sjajan fudbaler i ako dođe u Seltik biće nam od velike pomoći", kaže Ča Du Ri.

Trener Seltika Nil Lenon trebalo bi da razgovara sa bivšim fudbalerom Arsenala i Vest Hema i privoli ga da dođe među "kelte".

Ljungberg je već izrazio želju da dođe u Seltik, istakavši da je ranije gledao čuveni Old Firm derbi protiv Glazgov Rendžersa i da bi volio da bude njegov učesnik.

"Od 1. januara mogu da igram u bilo kom klubu na svijetu i vidjećemo šta će biti. Spreman sam fizički", rekao je Šveđanin.

Ljungberg je otišao iz Vest Hema 2008. godine i od tada igra u američkoj profesionalnoj ligi. Bio je član Čikaga, potom je prešao u Sijetl.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC