• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Mfela zavisi od gazdinog buđenja

Trener Kajzer Čifsa objašnjava kako odlični napadač koga želi Partizan može da se dobije za 100.000 evra, a ne mora ni za deset miliona.

 Vermezović: Mfela zavisi od gazdinog buđenja Izvor: MONDO

Partizan se ne šali. Hoće pojačanja i to skupa.

Prvi na listi želja crno-bijelih je Katlego Mfela, napadač reprezentacije Južne Afrike i domaćeg kluba, Mamelodi Sandaunsa, inače najbolji strijelac prvenstva.

Do Mfele nije lako doći. O tome svjedoče i riječi nekadašnjeg trenera Partizana, sadašnjeg šefa struke Kajzer Čifsa iz Južne Afrike, Vladimir Vermezović.

"Najveća prepreka Partizanu da realizuje ovaj transfer biće gazda Mamelodija Patris Motsepe, koji je na Forbsovoj listi 500 najbogatijih ljudi na svijetu. Njemu novac ništa ne znači. Sve radi iz kaprica. Ako se probudi tako raspoložen, prodaće igrača za 100.000 evra ili će odbiti ponude od 10 miliona kao da je ništa. A više čini na dovođenju nego na prodaji fudbalera", rekao je Vermezović za "Novosti".

Mfela je ljetos imao dvije ponude od po dva miliona evra. Obe su glatko odbijene.

"Mfela je sjajan igrač, uz Šabalalu iz mog kluba, najbolji je u Južnoj Africi. Brz je, odlično bi se uklopio u igru Partizana. Siguran sam da bi sa njim crno-bijeli dobili pravo pojačanje za Ligu šampiona sljedeće sezone. Taman 8. januara igramo veliki derbi sa Mamelodijem, biće Mfela na suprotnoj strani", zaključio je Vladimir Vermezović.

Mfela ima 26 godina. Bio je učesnik posljednjeg Svjetskog prvenstva i ostao je upamćen kao strijelac gola protiv Francuske.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC