• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milorad Čavić i Aleks Ferguson u Rekreativu

Fudbalski klub Rekreativo i njegova navijačka grupa Gromada ući će u 2010. godinu bogatiji za Milorada Čavića i Aleksa Fergusona!

 Milorad Čavić i Aleks Ferguson u Rekreativu Izvor: MONDO

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić pridružio se brojnim srpskim i svjetskim sportistima koji su podržali banjalučki klub potpisavši člansku kartu Rekreativa.

Svjetski šampion i osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine po običaju dobio je na poklon majicu navijačke grupe Gromada.

Milorad Čavić poželio je mnogo uspjeha fudbalskom klubu Rekreativo, kako na sportskom planu tako i u humanitarnim akcijama koje organizuje.

Poslije Bore Milutinovića Rekreativo je među svojim fanovima dobio još jedno trenersko ime - Aleksa Fergusona

Trener Mančester junajteda, koji je na tom mjestu po dužini staža pretekao i čuvenog Mata Bezbija, postao je novi član Rekreativa prilikom nedavnog boravka u Kataru gdje se susreo se sa ambasadorom Rekreativa Borisom Vrhovcem.



Zbog sponzorskih ugovora Aleks Ferguson nažalost nije mogao da se fotografiše sa majicom Rekreativa, ali njegov potpis nalazi se na članskoj karti kluba.

Slavni Škot koji će u novogodišnjoj noći proslaviti 69. rođendan osvojio je 26 trofeja sa Mančester junajtedom - 11 titula osvajača engleske Premijer lige, pet FA kupova, četiri Liga kupa, dvije Lige šampiona, dvije titule klupskog prvaka svijeta i po jedan Kup pobjednika kupova i UEFA Superkup.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC