• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Možda me Roman smijeni

"Sada nije srećan, to je sigurno. Moram da prihvatim svoj dio odgovornosti, ali ne mogu ja da odgovorim na pitanje kada će on (Abramovič) izgubiti strpljenje", rekao je menadžer Čelsija.

 Anćeloti: Možda me Roman smijeni Izvor: MONDO

Karlo Anćeloti pozvao je igrače, dan poslije debakla u londonskom derbiju i poraza od Arsenala od 3:1, da se probude iz sna i počnu ponovo da pobjeđuju.

Aktuelni prvak Engleske posljednji put je u Premijer ligi pobijedio 10. novembra, kada je savladao Fulam. U narednih šest mečeva izgubio je lidersku poziciju na tabeli i pao na četvrto mjesto sa bodom više od Totenhema.

Posebno nemoćan, Čelsi je bio u meču sa Arsenalom, koji je sada odmakao zajedno sa liderom Mančester junajtedom.

"Nismo igrali dobro. Nismo bili potpuno koncetrisani. Još spavamo. To je realnost. Spavamo, a kada se ne probudite protiv Arsenala jednostavno izgubite", istakao je italijanski trener.

Anćeloti je priznao i da bi loši rezultati mogli da ga koštaju posla u Čelsiju čiji je vlasnik Roman Abramovič vrlo nezadovoljan.

"Sada nije srećan, to je sigurno. Moram da prihvatim svoj dio odgovornosti, ali ne mogu ja da odgovorim na pitanje kada će on (Abramovič) izgubiti strpljenje", kazao je Anćeloti.

Naredni meč Čelsi će igrati već u srijedu sa šestoplasiranim Boltonom, koji ima dva boda manje od londonskih plavaca.

"Težak trenutak u kome smo i dalje traje. Moramo da se spremimo za Bolton. Neće nam biti lako, ali moramo da pokušamo", ocijenio je Ančeloti, koji je sezonu počeo sa pet uzastopnih pobjeda.

Kasnije povrede bitnih igrača, među kojima i Džona Terija i Frenka Lamparda, kao i bolest Didijea Drogbe, uslovile su pad forme.

"Ušli smo u krizu bez naših najvažnijih igrača. Izgubili smo samopouzdanje. Vjerujem, ipak, da će se to promijeniti, jer u ovoj ekipi igraju fudbaleri fantastičnog karaktera, fantastične ličnosti", naglasio je Anćeloti.

(Beta/MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC