• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda golica maštu navijača: Ponovo će se pričati o Dušku Tošiću!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni defanzivac i dalje nema klub, a danas se pojavio na društvenim mrežama Crvene zvezde.

 Crvena zvezda Duško Tošić moguć povratak Izvor: MN PRESS

Kada su iz Grafičara prekomandovana dvojica vezni fudbalera, a konkurencija na bokovima pojačana Slavoljubom Srnićem i Akselom Bakajokom, ostale su samo još dvije pozicije. Italijanski ofanzivac je veoma blizu potpisa, a šta je sa odbranom?

Postojale su ove zime samo dvije velike želje. Jedna je nedodirljiva, zove se Aleksandar Dragović i igra u Bajeru iz Leverkuzena, a druga je Duško Tošić koji nema klub i trenutno vaga ponude.

Možda će vas zanimati

Ima ih iz Turske, ali je pitanje da li bi Duško ponovo da se rastaje od porodice. Već je u poznim igračkim godinama, možda mu sada više prija Beograd. A ni ponuda crveno-belih nije loša!

O tome je razmišljao i Zvezdan Terzić, kada je Duška Tošića pozvao da ostane u Beogradu i karijeru završi u Crvenoj zvezdi. Generalni direktor crveno-bijelih je tada istakao da klub ne može da se takmiči sa turskim ekipama, ali da Tošiću može da ponudi blizinu porodice i neku od funkcija u klubu nakon igračke karijere.

Sada je Zvezda rođendan iskusnog štopera, koji se odlično snalazi i kao lijevi bek, iskoristila da mu pošalje dodatni signal za razmišljanje.

Tošić danas proslavlja 36. rođendan, a crveno-bijeli su na svojim društvenim mrežama nekadašnjem reprezentativcu čestitali ovaj bitan dan. Dovoljno da se u medijima ponovo pokrenu spekulacije o tome da li će Duško završiti na stadionu Rajko Mitić. Iako je Dejan Stanković rekao da neće...

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC