• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaš hvalio Partizanovca - "Biće dobar tandem sa Negredom": Šaponjić ide iz Atletika, ali ostaje u Primeri!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji centarfor crveno-bijelih španskim medijima hvalio bivšeg igrača beogradskih crno-bijelih nakon što je postalo izvjesno da će ovaj promijeniti sredinu.

 Ivan Šapnjić transfer Atletiko Kadiz Izvor: MN PRESS

Ivan Šaponjić ima novi klub!

Napadač Atletiko Madrida će do kraja sezone nositi dres Kadiza i tako se pridružiti srpskom internacionalcu Filipu Malbašiću!

Možda će vas zanimati

Vijest koju su u srijedu uveče najavili španski mediji, da bi bivši napadač Partizana mogao da se preseli u Kadiz, sada je sve izvjesnija.

Šaponjić će iz Atletika u Kadiz otići na šestomjesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora na ljeto, kada će Srbin ući u posljednju godinu ugovora sa Madriđanima.

Bivši igrač Benfike nije mogao da se izbori za minutažu u timu Dijega Čola Simeonea, a kako mu naredne godine ističe ugovor, neophodno mu je da igra kako bi mogao da se izbori za poziciju u nekom drugom timu.

O Šaponjiću je za španski "El Desmarke" govorio i bivši napadač Crvene zvezde Dejan Lekić, koji je pohvalno govorio o bivšem igraču Partizana.

"Znam ga otkad je igrao za Partizan i kada je pokazao da je kompletan mladić. Ima kvalitet, dobro se kreće i dokazao je da je dobar napadač. Ne znam zašto nije igrao u Atletiku, ali mislim da će moći da pomogne Kadizu. Mislim da Šaponjić izgleda kao "Čoko" Lozano (napadač Kadiza iz Hondurasa, prim. aut.) i mislim da bi mogao da se dobro uklopi sa Alvarom Negredom", rekao je Lekić o Šaponjiću.

Za usluge bivšeg igrača Partizana bili su zainteresovani Saragosa i Valjadolid, koji je jedno vrijeme slovio za glavnog kandidata da anagžuje napadača, ali u poslednjem trenutku u trku se uključio u Kadiz i odluka je pala da tamo ode na pozajmicu.

Ostaje da vidimo kako bi Šaponjić mogao da se izbori za minutažu u redovima novog člana Primere.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC