• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov uhvaćen sa novom devojkom - ljubili se u gradu: U vezi je sa udovicom fudbalera koji je umro u snu? (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten reprezentacije Srbije se našao u centru pažnje zbog svog ljubavnog života.

 aleksandar-kolarov-devojka-franceska-fioreti-udovica-davide-astori-umro-u-snu Izvor: MNPress/Instagram/screenshot/francesca_fioretti

Aleksandar Kolarov je u centru pažnje italijanskih medija!

Kapiten reprezentacije Srbije našao se na meti paparaca, pošto je uslikan u zagrljaju Frančeske Fioreti, Italijanke koja je bila nevenčana supruga Davidea Astorija, preminulog fudbalera Fiorentine.

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji bruje o novoj vezi fudbalera Intera, koji je bio uslikan sa Frančeskom u Milanu. Ta fotografija se vrlo brzo našla na naslovnoj strani nedljnika "Chi", koji navodi da su Kolarov i Frančeska u vezi već nekoliko meseci.

Navodno, Kolarov je Italijanku pratio na železničku stanicu u Milanu kada su ih fotografi "ulovili" kako razmenjuju nežnosti, a nijedno od njih dvoje se uopšte nije oglašavalo po ovom pitanju.

"Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli su neko vreme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada", stoji u tekstu pomenutog magazina.

Frančeska je nevenčana udovica Davidea Astorija, fudbalera Fiorentine koji je pre tri godine iznenada umro u snu. Ona sa Astorijem, nekadašnjim kapitenom "viole", ima ćerku, a baš nedavno je i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Kolarov se, sa druge strane, razveo 2019. godine od supruge Vesne, s kojom ima dvoje dece, dok sa dizajnerkom Kristinom Mijačević ima jedno dete.

Svojevremeno se pisalo o njegovoj vezi sa dizajnerkom tokom braka sa tadašnjom suprugom, a čini se da je Kolarov sada u novoj vezi.

Ovako izgleda Frančeska Fioreti:

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC