• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holivudske zvezde preuzele petoligaša iz Velsa! "Dedpul" i "Mek" novi vlasnici, navijači oduševljeni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dali pare za pojačanja

 rajan-rejnolds-rob-mekelheni-holivudske-zvezde-kupile-fudbalski-klub-peta-liga-vels Izvor: Twitter/RMcElhenney

Holivudske zvezde Rajan Rejnolds i Rob Mekelheni postali su i zvanično vlasnici Reksama, velškog kluba koji se takmiči u petoj ligi Engleske.

Kada su zvanično preuzeli kontrolu Wrexham Supporters Trust, preimenovali su se na Tviteru u "Wryan" i "Wrob".

Možda će vas zanimati

Dvojac koji je uglavnom poznat po komičarskim ulogama sada je zajednički vlasnik Reksama. Mekelheni, zvezda serije Uvek je sunčano u Filadelfiji (It's Always Sunny in Philadelphia) napisao je na Tviteru:

"Preuzimanje Reksama je završeno. Nazdravljamo ograničenom serijom džina, a ja se od sada zovem Wrob. Izgleda da sam pravno obavezan da uradim ove stvari, pošto Rajan sada ima prava na moj život. Moj advokat trenutno pregleda situaciju".

Oni će uložiti dva miliona funti, posle pregovora koji su počeli septembra prošle godine, a koji je sada, na oduševljenje svih, ozvaničen.

Zvezda "Dedpula" Rejnolds i Mekelheni izdali su zajedničko saopštenje:

"Ovo je poseban dan za nas dvojicu, da postanemo čuvari dugačke i slavne istorije Reksama. Zajedno sa igračima, osobljem, navijačima i lokalnom zajednicom sada možemo da se posvetimo ispunjenju sna i vraćanju ekipe u više rangove ligaškog sistema, vraćanju publike na unapređeni stadion, ali i pravljenju pozitivne razlike u Reksamu", naveli su između ostalog oni.

Novi vlasnici su objavili i da će odmah uplatiti nova sredstva u društvene projekte, uključujući i 50.000 funti za ženski program.

Kada se ovaj korporativni rečnik ostavi po strani, može se reći da su obojica već uložili novac u klub za pojačanja, pre isteka januarskog prelaznog roka, ali i da su naišli na oduševljen prijem žitelja Reksama.

Pošto su obojica poznati kao komičari, i Tviter nalog kluba se uključio u šalu, koristeći šale iz ultrapopularne "Filadelfije", koja je nedavno obnovljena za još četiri sezone, ukupno 18.

Sudeći po društvenim mrežama, navijači kluba su oduševljeni. "Ne mogu da verujem da je ovo sada naš klub!", napisao je jedan od uzbuđenih korisnika.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC