• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je 11 igrača Zvezde koji napadaju Milan: Gobeljić štoper, Stanković ne odustaje od formacije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda poslije 2:2 u Beogradu protiv Milana - juri prolaz na "San Siru". Stanković nema sve igrače na raspolaganju, pa je ponovo potrebno "smućkati" dobitnu formulu.

 Liga Evrope Milan - Crvena zvezda ovo je startnih 11 Zvezde Izvor: Profimedia/BELGA PHOTO JASPER JACOBS

Crvena zvezda otputovala je sa 21 fudbalerom u Milano, ali trener Dejan Stanković nikada nije imao više dilema oko sastava. 

I na konferenciji za medije uoči meča "Mister" je rekao da "neke stvari još nije odlučio" i da "ne želi da rizikuje" kada su u pitanju roviti igrači, pa sve podsjeća na prvi susret protiv Hofenhajma u Ligi Evrope kada je nastao haos zbog korona virusa.

Možda će vas zanimati

 Ovoga puta su suspenzije (Rodić i Milunović) i povrede (Bakajoko, Gobeljić, Ivanić, Falko, Eraković) znatno otežale izbor tima Stanković, ali istovremeno i donijele dilemu oko formacije.

Gobeljić, Ivanić, Falko i Katai, koji je dobio dozvolu lekara da ponovo zaigra, trenirali su na "San Siru" ove srede, ali je samo prvopomenuti spreman da izdrži 90 minuta, što Stankoviću otvara nove dileme i tera ga na improvizaciju.

Na golu je "zakucan" Milan Borjan, dok će kao tri štopera ispred njega igrati Marko Gobeljić, Radovan Pankov i Miloš Degenek.

Kao par veznih igrača veliku odgovornost imaće Seku Sanogo i Gelor Kanga, dok će po bokovima zaigrati Milan Gajić (desno) i Slavoljub Srnić (lijevo). Njihove uloge mogle bi da budu ključne, posebno kada je u pitanju odbrana.

Ofanzivnija uloga namijenjena je za El Fardua Bena i Filipa Falka, dok će Mirko Ivanić meč početi sa klupe i biti spreman da "uskoči" u drugom poluvremenu.

Mjesto u napadu povjereno je Dijegu Falćineliju, ali u slučaju nepovoljnog rezultata - sigurno ćemo u jednom trenutku vidjeti i Milana Pavkova koji je bio heroj tima prošle sedmice pošto je u posljednjim trenucima meča izjednačio rezultat.

Dakle, da rezimiramo - ovo je najvjerovatnijih 11 za meč protiv Milana:

Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek - Gajić, Sanogo, Kanga, Srnić - Ben, Falko - Falćineli.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC