• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neću da plačem, vratiće nam se sigurno"! Stanković otkrio razgovor sa sudijom: ''Daj nam korner, zaslužili smo!''

Autor Dragan Šutvić

Trener srpskog tima bio veoma emotivan nakon meča, pa se smirio za konferenciju.

 crvena-zvezda-dejan-stankovic-liga-evrope-ispadanje-izjava-konferencija-za-medije Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop/Sportimage

Crvena zvezda je završila jednu impresivnu evropsku sezonu. Grupna faza Lige Evrope, pa proljeće u njoj i na kraju dvomeč za pamćenje protiv Milana, koji nije uspio da savlada beogradski tim. Izgledao je srpski predstavnik sjajno u dvomeču.

Dejan Stanković može da bude ponosan na momke koji trenira, ali i na posao koji je uradio za nešto više od godinu dana na klupi crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

O tome je bilo riječi i na konferenciji za medije nakon utakmice u Milanu.

Da li je ovo najbolja utakmica Zvezde od kako je Dejan Stanković na njenoj klupi?

''Jedna od. Pokazali smo da možemo da se nosimo. Ovo je samo jedna od jakih utakmica koje smo odigrali!''

Crvena zvezd anijednom nije poražena, u oba meča je igala sa igračem manje, ali je ostavila sjajan utisak. Koliki je žal zbog ispadanja?

''Krivo je svima. Kad sagledamo, krivo nam je, ali smo odradili sve. Kad pogledamo brojeve, a oni ne mogu da slažu, bili smo u egalu sa Milanom. Ne diskutujem da li je Milan bolja ekipa, samo je teren mjerilo. Možemo da pogledamo svakog u oči i da idemo dalje'', kaže trener srpskog šampiona.

Nakon utakmice, Dejan Stanković je zagrlio svoje fudbalere na terenu i održao im kratak govor!

''Rekao sam igračima da sam preponosan na njih, na to šta su i ko su. Rekao sam im da se od sutra okrećemo stvarima koje nas čekaju u nastavku sezone, u domaćem fudbalu'', istakao je nekadašnji vezni fudbaler.

Možda je sudija iz Španije pogriješio kada nije pokazao crveni karton Ibrahimoviću. Šveđanin je nakon sudijskog zvižduka ispucao loptu, ali...

''Mislim da jeste pogriješio, ako već ima takav kriterijum. Neću da kukam. Detalji su odlučili da li ispadaš ili prolaziš'', rekao je mirnim glasom Stanković.

Crvena zvezda je već na poluvremenu napravila izmjenu. Izašao je Srnić, a kandidat je bio i Marko Gobeljić, koji je kasnije dobio drugi žuti karton.

''Imao sam četiri defanzivca danas. Srna je, takođe, imao žuti karton, pa sam se odlučio da ostavim na terenu defanzivca'', obrazložio je Stanković.

O čemu su na kraju susreta pričali Dejan Stanković i glavni sudija meča Hesus Hil?

''Rekao sam da je mogao da pusti korner, da smo to zaslužili jer smo se borili. Ne znam da li bi isto bilo da je situacija bila obrnuta.''

Stiče se utisak da su crveno-bijeli tokom 180 minuta fudbala bili ravnopravni!

''Dali smo sve od sebe. Može da nam bude krivo, ali smo preponosni na ono što smo uradili. Znači mi, ali znači i momcima što su sa igračem manje u finišu uplašili Milan. Bilo bi zanimljivije da nas je bilo jednako'', istakao je mladi trener.

O magičnim noćima Mirka Ivanića pričaće se godinama.

''Nije ovo magična noć Mirka Ivanića. To su dvije magične noći, ova i ona u Beogradu. On je vanserijski talenat. Mnogi igrači Crvene zvezde su napravili nevjerovatan napredak'', zaključio je trener crveno-bijelih.

U odogovoru na posljednje pitanje novinara beogradskih medija, Dejan Stanković je imao i optimističnu prognozu za budućnost!

''Vratiće nam se, vratiće se sigurno!'', rekao je šef struke.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC