• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan me zvao i ranije, ali hteo sam sam! Kralj za MONDO otkrio kako se vratio u Humsku i zašto je čekao 14 godina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ivica Kralj je ekskluzivno za MONDO pričao o svom povratku u Partizan, ovoga puta na funkciju koordinatora.

 ivica-kralj-partizan-povratak-mondo-intervju Izvor: MNPRESS

Ivica Kralj je nedavno za MONDO pričao o svojoj reprezentativnoj karijeri, kao i postavljanju Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora, a onda je odjeknula vest da se posle male pauze vraća u srpski fudbal!

Možda će vas zanimati

On je krajem prošle godine nakon pet godina na čelu kluba napustio Mačvu iz Šapca, a sada se će preuzeti mesto koordinatora za sportska pitanja i skauting službu u svom nekadašnjem klubu.

Proslavljeni golman se tako vratio u svoj klub posle 14 godina, pošto je 2007. godine napustio crno-bele kao igrač. U izjavi za MONDO je naglasio da je svih tih godina na svoj način bio deo Partizana. 

Od malena sam u Partizanu, možda fizički nisam bio tu, ali sam deo toga sve ove godine, da ne kažem decenije. Moje mišljenje je bilo da treba da steknem neko iskustvo da bih došao u tako veliki klub. Prethodnih šest godina sam bio na drugoj poziciji, pekao zanat, skupljao iskustvo i mislim da je pravi momenat da se vratim u klub u kom sam puno dao i koji je meni puno dao. To se desilo na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Kralj za MONDO. 

On nije želeo da govori o ambicijama tima, a radiće sve kako bi se Partizan podigao na još viši nivo.

"To je taj sportski deo, od škole do prvog tima. Radiću zajedno za bolje sutra Partizana, ukratko. Suludo bi bilo da ja sad govorim o ambicijama kluba, tek sam danas stigao, ali sigurno svojim iskustvom mogu da pomognem i u tom sportskom delu Partizanu", priča Kralj.

Legendarni čuvar mreže crno-belih je pratio svoj klub ove sezone i želi da se sjajna serija pobeda nastavi i po njegovom povratku na JNA.

"Super su rezultati, tim ima 15 pobeda zaredom, lepa je serija. Voleo bih da se nastavi što bi bilo stvarno fantastično. Mislim da ću svojim radom pokazati u budućnosti da je Partizan napravio dobar potez", nada se Kralj. 

Na kraju Kralj za MONDO otkriva da je bio želja kompletne uprave. Kontakt sa klubom je postojao i u prethodnim godinama, ali on nije želeo da stupi na poziciju u tako velikom klubu bez ikakvog iskustva van terena. 

"Došao sam na poziv kompletne uprave Partizana. Ja sam imao razgovore sa njima i pre nekoliko godina, ali mislim da je bilo dobro za mene da radim samostalno. Da ne bude da sam iz kopački otišao u funkcionerske vode. Jednostavno imam dragocenih šest godina iza sebe koje će mi poslužiti sad u budućem radu", zaključio je Kralj u razgovoru za MONDO. 

U narednim danima čitajte opširan intervju Ivice Kralja za MONDO o njegovoj igračkoj karijeri, od početaka u crno-belom, preko velikih uspea devedesetih godina, pa sve do legendarnih evropskih mečeva sa Njukaslom i CSKA iz Moskve. 

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC