• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oblak nad penalom u 86. minutu: Slovenac odbranio i ostavio nadu Atletiku, Suarez pogodio 500. put!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Impresivno izdanje Slovenca i Urugvajca ostavlja šanse za titulu.

 Atletiko Madrid - Alaves 1:0 Primera Izvor: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Pogodak Luisa Suareza iz 54. minute meče vodio je Atletiko ka pobjedi i novim važnim bodovima u borbi za šampionsku trku. Ali, posljednjih nedjelja Atletiko uglavnom ne uspijeva da ispuni ono što sebi zacrta.

Penal za Alaves u 86. minutu meča mogao je da napravi ogromne probleme ekipi Dijega Simeonea. Samo da na golu nije bio Jan Oblak!

Atletiko Madrid - Alaves 1:0 (0:0)
/Suarez 54/

Možda će vas zanimati

Slovenac je spasao gol i tako ostavio Atletiko na vrhu tabele Primere. Istina, prednost nije onako ubjedljiva kao nekoliko nedjelja ranije, ali Madriđani mogu da se nadaju tituli i pored probuđenih rivala, Reala i Barselone.

Oblak koji se nadvio nad crveno-bijelim dijelom Madrida večeras zaustavio je udarac Hoselua sa bijele tačke i najavio da se titula neće prepustiti lako. Iskoračio je Jan desnom nogom u desnu stranu, ali sve po pravilima, da bi poluvisoku loptu upućenu na taj dio terena rutisnki poslao u korner.

Nekoliko desetina sekundi ranije stefan Savić je bio dio nastavka košmarne nedjelje. Nakon crvenog kartona protiv Čelsija, nesmotrenim udarcem u glavu rivala na ivici kaznenog prostora, dok mu je lopta bila u nogama, napravio je penal!

Da Jan Oblak nije intervenisao kako umije, umijeće Luisa Suareza palo bi u vodu. Urugvajac je 19. golom u ovoj sezoni Primere stigao do 500. gola u karijeri! Brojka o kojoj mnogi golgeteri maštaju, dok on dokazuje da su godine samo broj i da Barselona nije dobro promislila prethodnog ljeta.

Kiran Tripije mu je fantastično centrirao, a on samo okrznuo loptu koja je stigla tamo gdje Pačeko nije mogao da interveniše. Majstorstvo na kakvo su navikli svi oni koji prate karijeru Luisa Suareza.

''Jorgandžije'' ostaju na šest poena prednosti u odnosu na gradskog rivala, odnosno sedam u odnosu na Barselonu, koja ima meč manje i večeras igra protiv Real Sosijedada.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC