• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Hrvatskoj! Nasilje, psovke, haos na terenu: Sa tribina tukli igrače, spiker izvrijeđao sudiju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatne stvari se dešavaju u komšiluku

 publika tukla fudbalere hrvatska straya banovac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kakve lude vijesti stižu iz Hrvatske! Tamošnja utakmica nižih liga prekinuta je u 77. minutu poslije serije ružnih događaja.

Poslije bure na terenu, prvo je zvanični spiker preko razglasa psovao sudiju, a meč je definitivno prekinut kad je neko od gledalaca uletio u teren i počeo da bije protivničke fudbalere!

Utakmica Straže iz Huma na Sutli i Banovca iz Gline završena je prošlog vikenda u 77. minutu, pri rezultatu 1:2, pišu tamošnji mediji. Domaći igrač Tin Brezinščak nekoliko minuta ranije dobio je drugi žuti karton, zbog čega službeni spiker poludio i putem razglasa izvrijeđao sudiju Marka Matijašeca iz Zaprešića.

"Pi**a ti materina", vikao je on.

U 75. minutu igrač Banovca Dorijan Gomaz namjerno je udario jednog igrača Straže u grudi i dobio direktan crveni karton. Tad se s klupe digao domaći igrač Borna Vidiček, koji je nešto ranije zamijenjen, udario Gomaza pa i on dobio crveni.

Ali, ni tu nije bio kraj.

Delegat je u zapisniku naveo da su potom dva gledaoca s brda iznad igrališta probila zaštitne barijere i upala na teren. Jedan je udario gostujućeg igrača, a drugi pomoćnog trenera Darija Žinića koji je probao da zaštiti svoje igrače.

"Zbog nemilih scena na terenu i oko njega, kao i sukoba igrača, kao i sigurnosti sudačke četvorke i gostujuće ekipe, sudija je prekinuo utakmicu u 77. minutu", stoji u zapisniku.

Disciplinski sudija Martin Šarić kaznio je Gomaza sa šest utakmica zabrane igranja, a Vidičeka s tri. Tražio je dodatna svjedočenja, tako da je izgledna dodatna kazna za oba kluba, pogotovo Stražu kao organizatora utakmice.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC