• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus nudi milione, on debituje za Partizan: Stanojević daje šansu najtalentovanijem igraču crno-bijelih!

Autor Dragan Šutvić

Velika nada crno-bijelih bi mogla da dobije prve minute u profesionalnom fudbalu.

 samed baždar debi partizan Izvor: MN PRESS

Partizan više ne može da računa na iznenađenja u šampionskoj trci, pa poslednje runde u tekućem prvenstvu mogu da budu prilika za neke nove klince. To je najavio i Aleksandar Stanojević, koji je na konferenciji juče otkrio karte pred derbi.

Ekipa Partizana će igrati protiv Čukaričkog u 36. kolu Superlige, a u sastavu bi mogao da bude i najtalentovaniji đak Partizanove fudbalske škole, Samed Baždar (17)!

Momak kog traži Juventus, a priča se i o milionskoj ponudi iz Torina, već danima trenira sa seniorskim timom Partizana, uz nadu da će prije kraja sezone debitovati za crno-bijele. 

Baždar je rođen u Novom Pazaru, ima 17 godina i nastupa kao ofanzivni vezni. Ove sezone igra za kadetsku selekciju Partizana i važi za najtalentovanijeg igrača u crno-beloj školi. Takav teret moraće da opravda ukoliko dobije šansu u malom beogradskom derbiju.

Mladi fudbaler je bio na početku Partizanovih priprema prethodne zime, a zatim se vratio u kadetsku selekciju, u kojoj blista. Tokom 2020. godine je u kadetima Partizana postigao 27 golova na 22 utakmice, čime se kvalifikovao za šansu u prvom timu. Već je i reprezentativac Srbije kod selektora Saše Ilića, koji vodi nacionalni tim do 17 godina.

Dok skauti Juventusa bilježe u notese da li mladi Baždar vrijedi milion, par stotina više ili bi debi u seniorskoj konkurenciji mogao značajno da mu podigne cijenu, Aleksandar Stanojević bi volio da neko od mladih igrača ''riješi'' derbi!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC