• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima kandidata za predsjednika FSS, ali to nisam ja: Terzić ima uslov - Ne može opet neko iz Partizana!

Autor Dragan Šutvić

"Poslije Toleta Karadžića i pet godina Kokeze, sa kojim Zvezda tri godine nije imala komunikaciju, bilo bi previše da opet bude neko iz Partizana", poručio je direktor Zvezde.

 predsjednik-fss-zvezdan-terzic-nenad-bjekovic Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva gdje je govorio o prelaznom roku i napadu na grupnu fazu Lige šampiona, stigao je da "potkači" i Partizan, a osvrnuo se i na nova dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije.

Prethodne nedjelje bilo je burno u Kući fudbala u Staroj Pazovi i sada FSS kao vršilac dužnosti vodi Nenad Bjeković, a iz Zvezde poručuju da će se uključiti u izborni proces.

Možda će vas zanimati

Terzić je rekao da je "pasivizacija" Crvene zvezde u prethodnom periodu doprinijela da "neki ljudi dobiju fotelje u FSS", dodavši da nije istina da je i sam kandidat da naslijedi Slavišu Kokezu na najodgovornijoj poziciji u srpskom fudbalu.

"Ne razmišljam o povratku u fotelju FSS. Okupiran sam obavezama u Zvezdi i fokusiran na stvari koje smo zacrtali u klubu. U dalekoj budućnosti se vidim tamo, ali sada je prestižnija pozicija generalnog direktora Zvezde. Malo mi više prija, ono je nekako penzionerski, a u Zvezdi ima ritma i ima još potencijala da napredujemo", rekao je Terzić.

Da li će Zvezda podržati Nenada Bjekovića?

"Mnogo toga je devastirano u FSS, ali ima i kvalitetnih ljudi. Ja poštujem mnogo gospodina Bjekovića, ali sigurno se Zvezda neće složiti sa njegovim izborom. Poslije Toleta Karadžića i pet godina Kokeze, sa kojim Zvezda tri godine nije imala komunikaciju, bilo bi previše da opet bude neko iz Partizana. Zvezda mora da se uključi u izborni proces poslije pasivizacije", rekao je Terzić i rekao da treba da se uključe i Partizan, kao i svi ostali srpski klubovi.

"Pričao sam sa Vučelićem, kad stavimo na papir interese klubova - naši interesi će se poklopiti. Nikada se nećemo složiti s Partizanom oko suđenja, kao što neće ni Real i Barselona, uvijek će se misliti da je ona druga strana favorizovana...".

Da li postoji kandidat koji bi zadovoljio uslove Zvezde i Partizana?

"Zvezda će imati svoj kandidata i imaćemo rješenje. Da li mora da bude bivši fudbaler? Saki je najbolji italijanski trener, a nije bio fudbaler, pa je čuven po izjavi da ako hoće da bude džokej - ne mora prvo da bude konj. Tako da - mi ne moramo da robujemo tome da predsjednik FSS bude bivši fudbaler, tako je u većini Saveza u Evropi. Ne mora da bude ni Zvezdaš, samo da je kvalitetan i školovan rukovodilac da bi zategao FSS", zaključio je generalni direktor crveno-bijelih.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kuka

Majstore kandidujte Vladana Lukica kako je prvobitno i bilo javljeno..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC