• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izučavaće univerziteti šta smo uradili za sedam godina: Terzić o usponu Zvezde - Sad nam ni Partizan nije konkurencija!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor crveno-bijelih dotakao se i "vječitog" rivala.

 zvezdan terzić crvena zvezda uspjeh izučavaće univerziteti Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva gdje je govorio o ambicijama kluba i transferima koji se spremaju ovog ljeta, a dotakao se i uspona kluba u prethodnih sedam godina.

Terziću se nije dopalo što je razgovor u studiju počeo pitanjem o incidentu koji je Marko Gobeljić napravio u finalu Kupa Srbije, pa je poručio da postoje mnogo ljepše teme u Zvezdi.

Možda će vas zanimati

"Mediji su ti koji stalno promovišu negativne stvari, a ovo što smo mi uradili u Zvezdi za sedam godina će se izučavati na univerzitetima", poručio je Zvezdan Terzić i ponovio da je klub učestvovao u dvije Lige šampiona, a dvaput je igrao i nokaut fazu Lige Evrope.

"Niko nije imao povjerenja tada u Zvezdu. Klub je bio leš, a mi smo napravili klub koji igra Ligu šampiona. Mi smo sada 42. klub Evrope i ne znam koja kompanija iz Srbije može da se pohvali da je na tom nivou, da je 42. u Evropi. Mi smo ponos Srbije, izdigli smo se iznad svih", objasnio je generalni direktor prvaka Srbije.

Kako gleda na "vječitog" rivala Partizana? Već je izjavio da nije tačna formulacija da bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde...

"Kao sportista moram da poštujem Partizan kao vječitog rivala, ali to što smo uradili - odmakli smo mnogo od njih i ne vidim kako mogu da nam bude konkurentni u skorije vrijeme. Mnogo je jača Zvezda, mi imamo svoje ciljeve i to je konstantno učestvovanje u Ligi šampiona i Ligi Evrope, kao i osvajanje titula u Srbiji", naveo je Terzić i uporedio Zvezdu s Partizanom.

"Mi smo mnogo odmakli od njih, organizaciono i igrački...".

Na pitanje zašto to onda nije viđeno u posljednjem derbiju, Terzić je rekao da su igrači bili umorni poslije teške i naporne sezone u kojoj su izgubili samo jednu utakmicu, a da je na kraju najvažniji rezultat - iako ni on kao navijač nije zadovoljan tom partijom u finalu Kupa.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC