• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au! 11 igrača koji ne idu na EURO i među njima 1 Srbin: Ovaj tim bi mogao da osvoji turnir, a nećemo ih gledati! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neki od ovih igrača su veliki talenti, a neki su istinske fudbalske legende.

 11 najboljih igrača koji propuštaju euro 2020 među njima i sergej milinković savić Izvor: Profimedia/Pablo Morano/Orange Pictures/MN Press

Početak Evropskog prvenstva je sve bliže, ostala su još samo tri dana!

Turnir koji je čekan duže nego ijedan drugi, poslije pet godina će napokon biti održan, a na EURO-u neće biti nekih pravih fudbalskih zvijezda.

Možda će vas zanimati

Francuski "L'Ekip" je nedavno objavio idealan tim sačinjen od evropskih fudbalera koji neće nastupiti na predstojećem EURO-u, a među njima je i jedan Srbin.

Naime, francuski list je sastavio tim od igrača čije reprezentacije se nisu plasirale na turnir, ali i igrača koji nisu pozvani ili će zbog povreda propustiti takmičenje.

Srbiju u ovom timu predstavlja Sergej Milinković-Savić, koji je pronašao svoje mjesto na sredini terena, a od igrača u timu čije reprezentacije se zapravo nisu kvalifikovale su još i Jan Oblak iz Slovenije i Erling Holand iz Norveške.

Pogledajte čitav idealni tim "L'Ekipa":

Na golu tog tima je pomenuti Oblak, jedan od najboljih golmana svijeta u posljednjih sedam-osam godina, dok je odbrana izuzetno snažna.

Trent Aleksander Arnold iz Engleske je na desnom beku jer se nedavno povrijedio i ispao iz tima, a Francuz Teo Ernandez na lijevom. Štoperi su Serhio Ramos (Španija) i Virdžil van Dajk (Holandija), koji su se mučili s povredama cijele sezone.

Pored Milinković-Savića na sredini je mladi Francuz Eduardo Kamavinga, dok su po bokovima Mađar Dominik Soboslaji i Nijemac Marko Rojs. Ovaj drugi je čak samoinicijativno odbio da igra na Evropskom prvenstvu.

Pored Holanda, u napadu se nalazi Zlatan Ibrahimović, koji zbog povrede ipak propušta turnir... Ova strašna ekipa bi u nekom scenariju mogla da se bori za titulu prvaka Evrope!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC