• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramos zaplakao, a sad bira klub! Četiri kluba žele iskusnog štopera!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ponude sa svih strana za čovjeka čija karijera traje skoro 20 godina!

 Serhio raamos ponude sevilja psž mančester siti mančester junajted Izvor: YouTube/El País

Bio je dio Real Madrida tokom prethodnih 16 godina, ispisao istoriju tog kluba na mnogo stranica, a sada je došlo vrijeme za rastanak. Serhio Ramos napušta Real, tim u kom je bio kapiten i postao legenda, a izbor novog kluba nije nimalo lak.

Za iskusnog štopera već postoji nekoliko ponuda, a vjerovatno nema ekipe u Evropi koja ga ne bi rado videla u svojim redovima. Za sada se u prvi plan ističu četiri kandidata.

Sa Real Madridom osvojio je ukupno 22 trofeja. Pet puta je bio prvak Španije, četiri puta osvajač Lige šampiona, po četiri trofeja ima u španskom Superkupu i na FIFA Svetskom prvenstvu klubova, tri puta je osvojio UEFA Superkup i dva puta Kup Španije.

Ramos, koji je zaplakao na rastanku, može da bira jer ponuda ima sa svih strana!

SEVILJA

U svojim redovima ga želi Sevilja, da karijeru završi tamo gdje je sve počelo i odakle ga je Real i odveo u Madrid. Nisu spremni da mu ponude bogate finansijske uslove kao neki drugi timovi, ali bi ostao u Španiji i završio veliku karijeru u dresu koji ga je proslavio.

On je od 1996. godine bio u omladinskoj školi Sevilje, a prve dvije sezone profesionalnog fudbala odigrao je u tom klubu. Prvo u Sevilji B, a zatim i u prvom timu, gdje ga je Real vidio kao talentovanog desnog beka.

PSŽ

Mnogo bogatiji, a i tim sa većim ambicijama, Ramosa čeka u Parizu. Ne mogu da mu ponude ''dušu'', ali što se tiče materijalnog... Može da bira.

Parižani bi voljeli da jednu takvu zvijezdu, doskorašnjeg kapitena Reala, vide u svojim redovima i da dodatno ojačaju tim za napad na Ligu šampiona. Francuskom timu je to najveći izazov, a Serhio Ramos zna kako se osvaja to takmičenje i kako se postižu golovi za titulu u njemu.

MANČESTER SITI

Pomenuo je da bi volio da se oproba u Premijer ligi, a engleski mediji danima pišu da kontakt sa Gvardiolom postoji već mjesecima. ''Građani'' su ostali bez jednog štopera ovog ljeta (Garsija otišao u Barselonu) i spremni su da puste još jednog ukoliko se dogovore sa fudbalerom kog Luis Enrike nije pozvao na Evropsko prvenstvo. 

MANČESTER JUNAJTED

Ova priča traje već godinama! Još 2015. godine engleski tim je pregovarao sa Špancem, ali je on tada odlučio da ostane veran Realu i potpiše novi ugovor. U međuvremenu, crveni tim iz Mančestera nije riješio probleme u odbrani, pa im je Ramos opet zanimljiv.

Šta mislite, gdje će naredne sezone igrati Serhio Ramos?

Anketa

Za koga će potpisati Serhio Ramos?

  • Mančester siti

    40% (2)

  • Mančester junajted

    20% (1)

  • Sevilja

    0% (0)

  • PSŽ

    40% (2)

  • Neki peti tim

    0% (0)

Za koga će potpisati Serhio Ramos?

Rezultati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC