• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istorijski ugovor FSS sa Telekomom i Arenom: "Obećavam da ćemo vas učiniti ponosnima"

Autor Dragan Šutvić

Stavljen paraf na novi trogodišnji ugovor.

 fss telekom srbija ugovor arena sport Izvor: MN PRESS

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić i zamjenik predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu koji je Bjeković nazvao istorijskim.

"Nikad do sada FSS nije potpisao bolji i vrijedniji ugovor sa jednim generalnim sponzorom", rekao je zamjenik predsjednika FSS na svečanosti u hotelu "Hilton".

Možda će vas zanimati

"U danima kada smo krenuli u korejnite reforme, država i njen najveći brend Telekom Srbija prepoznali su našu namjeru da fudbal u Srbiji učinimo boljim, na čemu smo najiskrenije zahvalni. Uz podršku prijatelja kao što je naš novi generalni sponzor, mogu da obećam da ćemo učiniti sve da Srbiju učinimo ponosnom i da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru".

Lučić je ocijenio da će ugovor sa FSS-om doprinijeti uspjesima srpskog fudbala.

"Potpuno smo uvjereni da će ovo sponzorstvo, kao i sponzorstva klubova koje već godinama imamo, pomoći i klubovima i Savezu da budu veoma uspješni u internacionalnim takmičenjima što svi očekujemo", rekao je direktor Telekoma Srbije.

Lučić je odgovorio na pitanje novinara i o pravima na prenos utakmica reprezentacije.

"Naš stav što se tiče utakmica reprezentacije je da one treba da budu na nacionalnim kanalima da bi imali globalnu pokrivenost, zato što su utakmice reprezentacije utakmice od nacionalnog značaja, ali to nije pitanje za nas, više je za regulatore", odgovorio je Lučić.

On je rekao da je ovo šansa za bolje sutra srpskog fudbala i da vjeruje da će svi akteri koji učestvuju u fudbalskom životu zemlje znati to da cijene i iskporiste.

Selektor nacionlnog fudbalskog tima Srbije Dragan Stojković Piksi čestitao je Telekomu i FSS-u na ugovoru.

"U ime reprezentativaca, stručnog štaba i u svoje lično ime čestitam i obećavam da ćemo dati sve od sebe da našu zemlju predstavljamo na najbolji mogući način i da ćemo vas učiniti ponosnim", izjavio je Stojković.

Izvor: MN PRESS

On je izrazio nadu da će se publika polako vraćati na fudbalske stadione.

"Prisustvo publike daje draž fudbalu i mislim da će uz poštovanje svih mjera narod početi polako da se vraća na stadione, a nadam se da ćemo protiv Luksemburga ovde 4. septembra moći da primimo ljude na stadion", rekao je Stojković.

Na istoj svečanosti potpišan je produžetak saradnje FSS-a sa Telekomovim kanalom Arena sport.

"Potpisivanje ugovora sa FSS-om je dio naše strategije popularizovanja domaćeg sporta", rekao je direktor Arena sporta Nebojša Žugić.

Podsjetio je da je Arena prošle godine počela s prenosima svih utakmica domaćeg fudbalskog prvenstva i najavio tehničke novine.

"Počeli smo nabavku opreme, imaćemo nove sisteme koji će unaprediti kvalitet prenosa, u saradnji sa FSS-om ćemo uvesti VAR sistem što će dodatno unaprijediti domaći fudbal", naveo je Žugić.

Dodao je da će potpisani ugovor omogućiti Areni da prenosi utakmice italijanskog, španskog i francuskog prvenstva, kao i UEFA klupskih takmičenja.

Bjeković je ocijenio da će produženje saradnje FSS-a sa Arena sportom znatno doprinijeti srpskom fudbalu.

"Siguran sam da će njihov profesionalizam omogućiti najveću moguću promociju fudbala kod nas i u inostranstvu. Njihova podrška uz našu rješenost doprinijeće da započete reforme daju kvalitet koji svi želimo", rekao je Bjeković.

(Tanjug) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC