• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanoje saopštio lošu vijest - izdržao je, ali je mišić pukao! Crno-bijelima problem i karton iz 2014. godine

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli ne mogu da računaju na suspendovanog Živkovića i povrijeđenog Miljkovića.

 vojvodina partizan stanojević Izvor: MN PRESS

Partizan je otvorio sezonu pobjedama na domaćoj i međunarodnoj sceni, a težak ispit ga čeka u drugom kolu Superlige. Gostovanje na stadionu Karađorđe, gdje su pobijedili Proleter, ovog puta će biti nezgodnije jer je rival Vojvodina.

Pored duela protiv Voše, crno-bijeli moraju da misle i na Evropu. Predstoji im u četvrtak revanš protiv tima iz Dunajske Strede, a sa beogradskog meča imaju povoljan rezultat i jednu lošu vijest.

Glabovolju će Aleksandru Stanojeviću zadavati pozicija desnog beka.

Možda će vas zanimati

Aleksandar Miljković je zaradio povredu zbog koje će propustiti Vojvodinu, DAC i nekoliko susreta nakon njih!

''U 75. minutu je prilikom uklizavanja položaj njegove noge bio nezgodan. Povrijedio je zadnju ložu, ima jasne naznake rupture. Izdržao je meč do kraja, pokazao kakav je profesionalac, ali će odustvovati mjesec dana'', rekao je trener crno-bijelih, koji je bio prezadovoljan nakon evropske premijere.

To znači da će protiv Vojvodine u Novom Sadu na mjesto desnog beka Marko Živković, fudbaler koji se vratio u klub iz Voždovca. Ali, problemima tu nije kraj.

Zbog direktnog crvenog kartona koji je 2014. godine dobio kao igrač Vojvodine, on ne može da igra u revanšu protiv DAC Dunajske Strede. Suspendovan je na dva meča, a drugi će odraditi upravo u Slovačkoj. Vjerovatno će, prinudno, na jmesto desnog beka u tom meču morati da se premjesti krilni fudbaler Aleksandar Lutovac.

Stanojević o tuči navijača u Humskoj protiv Strede

''Pipava tema, bojim se da ću biti pogrešno shvaćen. Bio sam razočaran dešavanjima na stadionu, igrači se nisu osjećali dobro na terenu, a izostala je podrška. Treba iznijeti stav, ali podržavajte ekipu. Molim ih da budu uz nas''

 Pred meč sa Vojvodinom, Stanojević je najavio rotacije...

''Bar četiri ili pet igrača, kako bismo neke odmorili. Osvježićemo ekipu, ali neću otkriti ko će igrati. Vojvodina je disciplinovana i izraženog takmičarskog duha. Odoljeli su Crvenoj zvezdi, pobijedili u Litvaniji, pa poštujemo njihov način igre. Nisu primili gol, ali želimo da nastavimo kao u prva dva meča'', rekao je Aleksandar Stanojević.

Na priču o Vojvodini nadovezali su se komplimenti o treneru Novosađana.

''Dok je Slavoljub Đorđević bio u Radniku, pričao sam da je on trenerska sadašnjost i budućnost. Njegove ekipe igraju takmičarski, dokazao se kao trener omladinaca Crvene zvezde u Ligi šampiona, stvorio najboljeg strijelca Superlige u Surdulici. Dobro je da se pojavljuju takvi treneri, želim mu da nastavi tako'', rekao je o mlađem kolegi.

Trener Partizana je govorio i o temi koja je posljednjih dana sve prisutnija u medijima. Vladimir Stojković je blizu izlaznih vrata, potvrdio je šef stručnog štaba.

''Nevezano za transfer, neće braniti u Novom Sadu. Ako se desi da ode, možemo da se oslonimo na Aleksandra Popovića. Ima više utakmica i u prednosti je u odnosu na Nemanju Stevanovića. Ukoliko Stojković ode, dovešćemo novog golmana. Prepuštam to Ivici Kralju i Nemanji Jovšiću, koji su kompetentniji od mene'', zaključio je Aleksandar Stanojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC