• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katastrofa za Zvezdu! Povreda "Magika" nije naivna, samo 2 opcije za zamjenu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksandar Katai je rizikovao i sada mu je potreban odmor.

 fk crvena zvezda povreda aleksandar katai Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda već narednog utorka igra protiv Kluža prvi meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope, a najvjerovatnije će srpski šampion u tom meču biti oslabljen.

Aleksandar Katai je na sopstvenu odgovornost igrao u porazu od Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nije mogao da izdrži više od 65 minuta. Dejan Stanković je potvrdio da je time ugrozio i svoje zdravlje, pa je mala vjerovatnoća da će zaliječiti povredu do utorka.

Katai nije trenirao četiri dana pred meč sa Šerifom i ima rupturu mišića od 12 milimetara, tako da mora da miruje kako ne bi bio izgubljen na duže staze.

"Sale nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, stisnuo je zube, izdržao je onoliko koliko je mogao. Zahvalan sam mu što je rizikovao da ostane dva tri mjeseca van stroja", ispričao je Dejan Stanković nakon meča u Tiraspolju pošto njegova ekipa nije uspjela da se plasira dalje.

"Magiko" je uprkos padu u formi opet jedan od najboljih igrača Zvezde koji jednim potezom može da riješi meč, pa ako ga ne bude u važnom prvom meču za ulazak u Ligu Evrope - to će biti problem za crveno-bijele.

Ko bi mogao da bude zamjena? Neće biti iznenađenje ako budemo vidjeli Ivanića po lijevoj strani, možda čak i El Fardua Bena ukoliko Filipo Falko ostane na desnoj trani, dok su najmanje šanse da od starta zaigra Željko Gavrić koji je proveo malo minuta na terenu ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC