• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR 7 minuta izvlačio liniju u Subotici! Ludilo od meča u Superligi - igralo se 100 minuta, presudio penal u 95!

Autor Dragan Šutvić

Ni tehnologija nije mogla da se odluči da li je regularan gol Kruševljana.

 superlgia srbije var 7 minuta spartak napredak Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Spartaka i Napretka odigrali su u Subotici meč 6. kola Superlige, a ovaj okršaj biće zapamćen po rekordnom prekidu. VAR tehnologija je čak sedam minuta provjeravala gol koji je tim iz Kruševca postigao za izjednačenje u finišu susreta.

Subotičani su vodili 2:1 kada je Napredak, u 69. minutu meča, usieo da zatrese mrežu. Uradio je to Saša Marjanović, strijelac sjajnog gola u prošlom kolu, ali nije odmah mogao da se raduje. Iz Kuće fudbala u Staroj Pazovi, gdje je instalirana VAR soba, potvrda je stigla sedam minuta kasnije.

Možda će vas zanimati

Da budemo precizni, od 68:50, pa do 76:01 trajalo je iščekivanje vijesti, kako kod glavnog arbitra meča Momčila Markovića, tako i kod svih ostalih na stadionu.

Linije koje su izvučene pokazale su da je Marjanović bio u dozvoljenoj poziciji, da nije bilo ofsajda tokom gužve u petercu Spartaka i da je gol Napretka za izjednačenje regularan. Tada je počelo slavlje fudbalera gostujućeg tima koji su, ispostaviće se, tim pogotkom stigli do izjednačenja, ali ne i boda.

Domaći fudbaleri su u četvrtom minutu nadoknade stigli do pobjede - 3:2, preko Lazara Tufegdžića koji je pogodio sa bijele tačke. Glavni arbitar je pokazao deset minuta nadoknade, a zbog faula golmana Vasiljevića nad Furtulom pokazao je i na bijelu tačku.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde bio je precizan, pa je čuvara mreže koji je u Kruševcu na pozajmici upravo iz redova crveno-bijelih poslao u jednu, a loptu u drugu stranu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC