• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljanović se zahvalio domaćinu: Cilj je ostvaren, hvala navijačima Stupčanice i svima u Olovu na toplom dočeku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba banjalučkog Borca pohvalio sve u taboru domaćina, koji su bili izuzetno korektni u duelu sa aktuelnim šampionom BiH.

 nemanja miljanović komentar kup bih stupčanica borac 1:3 Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Borac je ostvario cilj.

Pobjedom nad federalnim drugoligašem Stupčanicom 3:1 (2:1), fudbaleri aktuelnog šampiona preskočili su prvu prepreku u Kupu BiH i plasirali se u osminu finala.

Možda će vas zanimati

Iako je raspoloženi domaćin, koji je sa tribina imao vjetar u leđa u vidu 1.500 navijača, poveo u ranoj fazi meča, Banjalučani su uspjeli vrlo brzo da se vrate, postignu dva gola do odlaska na odmor, a kasnije još jedan i riješe susret.

Nastupili su "crveno-plavi" u kombinovanom sastavu u Olovu. Šansu su dobili i pojedini igrači iz omladinskog pogona, poput Vasilija Jotića i Bore Erića, te oni koji nisu imali mnogo prilika da se pokažu u m:tel Premijer ligi BiH ili na međunarodnoj sceni, dok su prvence u dresu Borca upisali Ante Živković i Strahinja Bošnjak.

Nemanja Mijlanović sigurno da može biti zadovoljan što je ostvarena očekivana pobjeda.

"Prvo i najvažnije - da zahvalimo ljudima iz Olova, načelniku Džemalu Memagiću i Stupčanici na izuzetno lijepom dočeku i dobrodošlici, te publici koja je bila izuzetno korektna. To je bio najljepši dio ove utakmice. Mislim da je pobjeda očekivana, normalno je da pobijedimo ekipu koja se takmiči u drugom rangu federalnog fudbala. Naš cilj je bio da idemo u naredno kolo Kupa BiH i cilj je ostvaren", rekao je Miljanović.

Ni trener domaćih Faruk Dedić nije imao razloga za nezadovoljstvo, iako je njegov tim eliminisan iz daljeg takmičenja.

"Prevashodni cilj nam je bio da ova mnogobrojna publika koja je danas došla uživa, a ja im se u svoje ime i ime igrača zahvaljujem na podršci. Nadamo se da smo bili dostojan protivnik, a Borcu čestitam na sasvim zasluženoj pobjedi i prolasku u naredno kolo. Čestitke i mojim igračima i našoj publici, kao i Upravi kluba koja radi fantastičan posao", poručio je Dedić.

Stupčanica je trenutno lider Druge lige Federacije BiH, grupa Centar, a cilj svih u klubu iz Olova je plasman u viši rang.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC