• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Što mi zvižde?

Navijači Crvene zvezde, pogotovo sa zapadne tribine, nemaju baš mnogo strpljenja za pojedine igrače. Pogotovo se to odnosi na Ognjena Koromana i Kadua.

 Koroman: Što mi zvižde? Izvor: MONDO

Prijateljski meč Crvene zvezde i banjalučkog Borca pokazao je neke dobre, ali i loše strane ekipe Roberta Prosinečkog. Pojedini igrači su bili na visokom nivou, drugi su, pak, podbacili.

Jedan od ovih drugih, Ognjen Koroman svjestan je da nije odigrao kako treba, ali je i izjavio da mu nije jasno zašto se čuju zvižduci na stadionu na Autokomandi već sada.

"Gledaoci sa zapadne tribine počeli su da zvižde već u 10 minutu utakmice. Znam da svi očekuju više od ekipe, istina je da smo im ostali i dužni partijom koju smo prikazali, posebno u prvom poluvremenu, ali ne vidim da bi to trebalo da bude razlog za zvižduke Kaduu i meni", rekao je Koroman, prenose beogradski mediji.

Kada je zamijenjen u 68. minutu umjesto aplauza "nagrađen" je zvižducima. Koroman, međutim, poziva navijače na strpljenje, podsjetivši da su pripreme tek bile završene...

"Zvučaće kao fraza, ali noge su još teške, kada se osvježimo biće bolja slika. Tu je i pretjerana želja. Znam da mogu i moram mnogo bolje. Kada se ekipa bolje uigra doći će do izražaja i individualni kvaliteti", rekao je Koroman.

On vjeruje da će Zvezda biti bolja na proljeće, ali...

"Ali, svima bi trebalo da bude jasno da razlika u odnosu na jesen ne može da bude ogromna. Borićemo se do posljednjeg daha, pa šta bude", rekao je Koroman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC