• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ščesni zezao Kola pa nagrabusio

Golman Arsenala mogao bi biti kažnjen zbog “tvitova” na račun Ešlija Kola i njegovog promašenog penala u četvrtom kolu FA Kupa.

 Ščesni zezao Kola pa nagrabusio Izvor: MONDO

Poznato je da igrači Arsenala obožavaju Tviter. Sesk Fabregas, Džek Vilšir, Johan Đuru i društvo vrlo često zabavljaju svoje fanove duhovitim komentarima na ovoj društvenoj mreži ali ponekad im se to zna “obiti o glavu”.

Upravo to bi se moglo desiti poljskom golmanu u redovima “tobdžija” Vojčihu Ščesnom koji je preko svog tviter naloga prozivao igrača Čelzija Ešlija Kol, pa mu prijeti kazna Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Lijevi bek Čelzija bio je tragičar meča četvrtog kola FA Kupa protiv Evertona, pošto je u penal završnici poslije produžetka promašio odlučujući jedanaesterac.

Branilac trofeja oprostio se od daljeg takmičenja kada je šut Ešlija Kola završio iznad prečke što je Ščesni odmah prokomentarisao na svom profilu.

“Šta mislite šta je Ešli gađao kad je šutirao penal”, upitao je Ščesni svoje fanove.

Nekoliko trenutaka kasnije ponovo je potkačio bivšeg igrača Arsenala.

“Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne, to samo Ešli izbacuje Čelsi iz FA Kupa”, bio je komentar koji se nije svidio čelnicima Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Britanski “Mirror” piše da bi se Ščesni trebao pojaviti na svojevrsnom saslušanju pred zvaničnicima FA i objasniti svoje sarkastične komentare.

Možda je ovo i preoštro s obzirom da se Ešli Kol vjerovatno naslušao sličnih šala na svoj račun na posljednjim treninzima Čelzija…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC