• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reljić: Ako Tošić ne može, spreman sam!

"Ukoliko mi trener ukaže povjerenje na lijevom beku vjerujem da ću ga opravdati", kaže skromno lijevi bek Crvene zvezde Stevan Reljić.

 Reljić: Ako Tošić ne može, spreman sam! Izvor: MONDO

Stevan Reljić na pravi način shvatio je svoju ulogu u timu Crvene zvezde. Svjestan je da je u ovom trenutku "bek-ap" za Duška Tošića na mjestu lijevog beka i da mora da se bori na treninzima, čeka šansu...

Igrom slučaja, moguće je da će je dočekati već 6. marta, u prvom kolu proljećnog dijela Superlige, protiv Smedereva u Beogradu.

Naime, pred put na mini pripreme u Budvi, Tošić je povrijedio koljeno i zbog toga nije otputovao sa ekipom. Iako povreda nije "strašna", trener Robert Prosinečki sumnja da će moći da računa na ovog fudbalera za prvo kolo proljeća.

Na pitanje da li će doći do "pomjeranja" u posljednjoj liniji odbrane ili će jednostavno Reljić zamijeniti Tošića na mjestu lijevog beka, Prosinečki kaže:

"Ne znam još, rano je... Najvažnija stvar u ovom trenutku je da Tošićeva povreda nije tako ozbiljna kako se u prvi mah mislilo i da će nam se uskoro priključiti. Ipak, gotovo je sigurno da neće biti spreman za prvu utakmicu. Ko će igrati umjesto njega, vidjećemo... Reljić je kvalitetan igrač i sigurno da razmišljam o njemu", rekao je Prosinečki za MONDO.

Reljić iz Budve poručuje da vjeruje da će se Tošić što prije oporaviti, a da je on spreman na izazov ako se to ne dogodi do utakmice sa Smederevom.

"Spreman sam da pomognem ekipi. Ukoliko mi trener ukaže povjerenje na lijevom beku vjerujem da ću ga opravdati. Mislim da će Tošić igrati sigurno, ali ako ne bude mogao spreman sam da ga zamenim na mjestu lijevog beka", kaže Reljić, koji je rođen 31. marta u Pljevljima.

Prosinečki je tokom priprema često pružao šansu Reljiću, naročito od kada je Nikola Ignjatijević pozajmljen Temišvaru.

"Sve se promijenilo dolaskom Prosinečkog. Jednostavno smo svi vojnici i niko ne pita da li će igrati i koliko. Borimo se i čekamo šansu. Vjerujem da će se na proljeće to osjetiti na pravi način, kroz pobede", kaže Reljić.

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaće se u Budvi do utorka, kada slijedi povratak u Beograd.

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC