• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavili gol, završili u terenu

Tri osobe povrijeđene su na meču između Viljareala i Napolija kada se srušio dio ograde na tribini sa gostujućim navijačima koji su proslavljali pogodak.

 Slavili gol, završili u terenu Izvor: MONDO

Jedan od najzanimljivijih mečeva šesnaestine finala Lige Evrope odigran je u četvrtak na Madrigalu između Viljareala i Napolija, a deblji kraj su izvukli Italijani, kako na terenu tako i van njega.

Fudbaleri Napolija vodili su 1:0, ali su nakon preokreta domaćina u finišu prvog poluvremena poraženi 2:1 i eliminisani iz daljeg takmičenja, a da stavr po Italijane bude gora nastradali su i njihovi navijači.

Tokom proslave vodećeg gola koji je postigao Marek Hamšik popustila je zaštitna ograda na gostujućoj tribini pa je dvadesetak italijanskih navijača završilo na terenu.

Prema posljednjim informacijama, u padu navijača lakše su povrijeđene tri osobe od čega je jedan pripadnik obezbjeđenja koji se našao ispod sporne tribine.

Ovo nije prvo ovakav incident na Madrigalu pošto je 2004. godine na meču između Viljareala i Espanjola povrijeđeno pedesetak navijača kada se takođe srušio dio ograde.

(MONDO, foto: Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC