• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajićev TSC slavio protiv "njegovog" Radnika iz Bijeljine: Zadovoljan i Jagodić

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Po izuzetno hladnom i kišovitom vremenu Radnik i TSC odigrali su prijateljsku utakmicu na terenima TSC Akademije, u kojoj je domaćin slavio sa 3:1.

 TSC - Radnik Bijeljina 3:1, prijateljska utakmica Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Reprezentativnu pauzu iskoristili su fudbaleri Radnika iz Bijeljine i srpskog superligaša TSC-a da odigraju prijateljsku utakmicu, a pobjedu je izvojevao tim koji s klupe predvodi Mladen Krstajić, nekadašnji prvi čovjek semberskog kluba, a danas član klupskog rukovodstva bh. premijerligaša.

Domaćin je poveo pogotkom u 27. minutu, golom Bijeljinca Slobodana Stanojlovića, koji se sjajno oslobodio svog čuvara, a zatim u stilu vrsnog strijelca, udarcem sa četrnaest metara iskosa sa desne strane neodbranjivo pogodio mrežu Radnika za vođstvo od – 1:0.

Tokom prvog poluvremena igrao se dopadljiv fudbal, ali se ipak na odmor otišlo sa golom prednosti u korist domaćeg sastava.
U nastavku susreta, oba trenera, TSC-a i Radnika Mladen Krstajić i Vlado Jagodić izvršili su po nekoliko izmjena u sastavu, pa je igra dobila na dodatnoj dinamici.

TSC je udvostručio prednost u 62. minutu preko Dejana Milićevića - 2:0, da bi sedam minuta kasnije Goran Antonić povećao prednost domaćina - 3:0.

U 89. minutu Radnik je umanjio prednost TSC-a, po lijevoj strani odlično je prošao napadač Radnika Esmir Hasukić kojeg golman TSC-a, Nenad Filipović ruši, a glavni arbitar Nenad Minaković pokazao je na bijelu tačku. Siguran egzekutor sa ’’kreča’’ u 90. minutu bio je Jovan Motika za konačnih 3:1.

Na kraju susreta oba trenera bili su zadovoljni izdanjem svojih izabranika.

"Drago mi je što smo imali priliku da ugostimo Radnik na terenu ’’TSC Akademije’’. Pokazali su i danas da imaju potencijal i verujem da za njih dolaze bolji dani. Odigrali smo dobru i dinamičnu utakmicu. Što se nas tiče, izveli smo dva kombinovana tima predvođeni igračima koji su imali nešto manju minutažu u prvenstvu. Odnos je bio odličan, ispoštovani su osnovni principi u igri, i to me raduje", rekao je nakon utakmice strateg TSC-a Mladen Krstajić, a prenio "Sport Bijeljina".

Trener Radnika Vlado Jagodić zahvalio se na gostoprimstvu od strane rukovodstva TSC-a, a posebno strategu Mladenu Krstajiću koji sa velikim uspjehom vodi tim iz Bačke Topole.

"Još jednom veliko hvala klubu i rukovodstvu iz Bačke Topole a posebno gospodinu Mladenu Krstajiću na ukazanom gostoprimstvu i dobroj utakmici. Svakako da rezultat nije bio u prvom planu ali je sama utakmica bila za obe ekipe mnogo korisna a za naše mlade igrače i mnogo poučna. Iako je vrijeme bilo loše i padala je kiša, igrali smo na izuzetno dobrom i kvalitetnom terenu. Nadam se da će biti prilike da i mi ugostimo ekipu TSC u našoj Bijeljini i da je ovo početak jedne lijepe sportske saradnje", istakao je Jagodić.

Naredne sedmice TSC i Radnik očekuju klupske obaveze u domaćem prvenstvu. TSC gostuje Proleteru iz Novog Sada, dok će se Radnik u Tuzli sastati sa Slobodom.

TSC - RADNIK 3:1 (1:0)
Strijelci: Stanojlović u 27, Milićević u 62 i Antonić u 69. minutu za (TSC), Motika iz penala u 90. minutu za (Radnik). Stadion: ’’TSC Akademija’’ u Bačkoj Topoli. Gledalaca: 50. Sudija: Nenad Minaković (Novi Sad). Žuti kartoni: Santrač i Bockaj (TSC), Batar (Radnik).
TSC: Filipović, Stojković, Antonić, Varga, Stanojev, Petrović, Bockaj, Santrač, StoiLjković, Milićević, Stanojlović. Igrali su još: Kangrga, Rajković, Marsenić, Petković, Tomanović, Đakovac, Banjac, Zec, Vukić. Trener: Mladen Krstajić.

RADNIK: Akanović, Vasić, Urošević, Ristanović, Batar, Šubert, Gogić, Todorov, Đurić, Gajić, Pantelić. Igrali su još: Hodžić, Motika, Despotović, Novak, Račanović, Hasukić, Došlo, Spasojević. Trener Vlado Jagodić.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC