• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninkov: Želim trofeje prije odlaska

Reprezentativni desni bek nada se da će u inostranstvo otići u trijumfalnom raspoloženju. U nedelju (14.00) humanitarni meč protiv Leotara.

 Ninkov: Želim trofeje prije odlaska Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde proveli su nekoliko dana na beogradskom snijegu, a onda se preselili u Budvu, na mnogo prijatnijih i za rad povoljnijih 13-14 stepeni iznad nule.

Niko se ne žali što je za nedelju dana pomjeren start proljećnog dijela sezone.

"U Beogradu je snijeg do koljena i tu nema šta da se priča. Jednostavno je glupo igrati u takvim uslovima, prije svega zbog navijača, kojih bi došlo duplo manje po velikom minusu i snijegu. Nadam se da će biti bolje sljedećeg vikenda, a mi ćemo protiv Leotara u Trebinju imati dobru provjeru", izjavio je Pavle Ninkov.

Crveno-bijeli u petak su trenirali na stadionu Grblja u Radanovićima, a u subotu na Jazu. Ekipa je prešla u takmičarski ritam, što znači da se uglavnom radi jednom dnevno.

"Definitivno dolazimo do daha poslije žestokog rada i vraćamo svježinu. Bićemo spremni za Smederevo. Osjeća se na svakom igraču da mu prija takmičarski intenzitet rada", objašnjava Ninkov.

Za razliku od prethodnih prelaznih rokova, ovog januara se dosta manje pričalo o mogućnosti njegovog odlaska u inostranstvo. Zato je Ninkov mogao da bude mnogo koncentrisaniji na obaveze u Zvezdi.

"Želim lični uspjeh, ali i uspjeh ekipe. Svi smo u tom raspoloženju. Hoću da ovo proljeće odigram maksimalno, kako bih u junu našao angažman koji odgovara i meni i klubu. Naravno, nadam se i trofejima, jer oni su poenta sporta".

Ninkov je svjestan Partizanove bodovne prednosti i činjenice da sada Zvezda pokušava "iz drugog plana" da se domogne titule.

"Nažalost, ne pitamo se samo mi i zato je glupo puno pričati. Moramo da govorimo na terenu. Znamo svoje ciljeve i ambicije, visoko smo motivisani i ako dobijemo priliku da postanemo lideri, nećemo je propustiti kao prošle godine".

Zvezda u nedelju odlazi u jednodnevnu posjetu srpskoj Hercegovini, gradu Trebinju, gdje će sa početkom u 14 časova odigrati prijateljski meč humanitarnog karaktera sa domaćim Leotarom.

"Radujemo se odlasku u Trebinje! Igraćemo u gradu koji je crveno-beo i sa klubom sa kojim je Zvezda uvijek imala sjajnu saradnju, a uz to pokušati da se održimo u pravom ritmu", zaključio je kapiten tima sa Marakane.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC