• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Važni su i rezultat i Ognjen

Trener Zvezde objasnio da nedjeljnoj utakmici sa Leotarom pridaje veliki značaj.

 Prosinečki: Važni su i rezultat i Ognjen Izvor: MONDO

Crveno-bijeli, koji se nalaze na mini pripremama u Budvi, u nedjelju će od 14 sati odigrati prijateljsku utakmicu sa Leotarom u Trebinju. Meč će imati višestruki značaj - igrači će ostati u ritmu predviđenom za nastavak sezone, prolongiran za nedjelju dana, a imaće i humanitarni karakter.

"Najvažnije je da imamo protivnika. Planirali smo da se borimo za bodove, a ovako ćemo imati maltene reprizu generalne probe", rekao je trener Robert Prosinečki za klupski sajt.

"Ne znam mnogo o ekipi Leotara, ali nesumnjivo da će na svom stadionu, pred punim tribinama, igrači biti motivisani da daju maksimum i da nas pobijede. To je dobro, jer želim taj takmičarski ritam i za moje igrače", dodao je hrvatski stručnjak.

Prosinečki se sjeća da je, u vrijeme dok je bio igrač, gostovao u Trebinju.

"Mislim da sam samo jednom gostovao u Trebinju. Igrali smo utakmicu, ali znam da su neke druge generacije često išle i na pripeme tamo i da je taj grad izuzetno prijateljski nastrojen prema Zvezdi".

Pored rezultata nedjeljne utakmice važan je i njen humanitarni karakter.

"Igramo za malog Ognjena kome je potrebna pomoć. Takav cilj je visoko human i zaista se nadam da će mu ta pomoć značiti, a ujedno ga pozivam da kad ozdravi bude gost Zvezde u Beogradu. Bilo bi lijepo da ga tako obradujemo".

Najveću minutažu imaće "najboljih 11".

"Svako će imati prilike da pokaže koliko može, to nije sporno. Naravno, napravila se razlika i zna se da imam 15 fudbalera koji će ući u rotaciju. Stvar je trenutne forme koja će uticati na minutažu iz kola u kolo".

Trener Zvezde poručuje da ne razmišlja o eventualnom novom odlaganju nastavka prvenstva s obzirom na to da meteorolozi predviđaju snijeg i za sljedeću nedjelju.

"Ne mislim na to. Znaćemo na vrijeme. Nemam informaciju o tome. Mislim da je to pitanje za neke druge ljude, odnosno organizacije. Nadam se da će za vikend biti dobrih terena i punih tribina jer tako je ljepše i lakše igrati", zaključio je Robert Prosinečki.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC