• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak Vilotića uz ovacije

Većina navijača i igrača brzo će zaboraviti prijateljsku utakmicu između Crvene zvezde i Leotara, ali za jednog fudbalera ona će vječno ostati urezana u sjećanju...

 Povratak Vilotića uz ovacije Izvor: MONDO

Milan Vilotić se u nedjelju, 27. februara u Trebinju vratio na fudbalski teren poslije skoro sedam mjeseci borbe sa bolešću. Više od 7.000 navijača na stadionu "Police" ovacijama je pozdravilo povratak defanzivca Zvezde na teren.

"Spreman sam već neko vrijeme da odigram prvu utakmicu i očekivao sam je. Bio sam spreman. Ipak, kad sam čuo ovacije cijelog stadiona i skandiranje mog imena zaista sam zanijemio. Malo me je to pogodilo. Trebalo mi je nekoliko minuta da 'uđem' u utakmicu ali je poslije sve bilo kao prije", rekao je Vilotić za zvanični sajt kluba.

Igrač je odluku trenera Prosinečkog da će mu prižiti šansu protiv Leotara saznao oko sat vremena prije početka. Vilotić nije bio iznenađen.

"Šef je ušao u svlačionicu i rekao mi da ću igrati posljednjih 20 minuta ili pola sata. Nije me ta odluka iznenadila jer sam očekivao da će mi Robi dati šansu jer mi trebaju utakmice."

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler kaže da mu nedostaju utakmice.

"Sve je isto, samo mi nedostaju mečevi. Zaostajem za ekipom nekoliko nedjelja ali i to ćemo nadoknaditi. Zirojević mi je već dao program, po kojem radim i sada je samo potrebno vrijeme i strpljenje. Imam i jedno i drugo i neću žuriti", kaže Vilotić i očekuje ulogu u timu za proljećni dio prvenstva: "Cilj mi je da budem Zvezdi od koristi i ovog proljeća. Koliko će to biti i kad odlučiće šef, ali svakako hoću da pomognem. Profesionalac sam, primam platu i hoću da se odužim svima koji su vjerovali u mene i ponašali se prema meni porodično", zaključio je Vilotić.

(MONDO - foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC