• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Pet bodova se lako izgubi

Koordinator za sportska pitanja u Upravnom odboru Partizana ne dijeli zadovoljstvo Aleksandra Stanojevića igrama u finišu zimskih priprema.

 Nađ: Pet bodova se lako izgubi Izvor: MONDO

Remi sa Sremom i poraz od kineskog Šanksija svakako nisu rezultati za ponos učesnika Lige šampiona, ali je od strane trenera Aleksandra Stanojevića izostala (javna) kritika na račun igrača.

Mladi stručnjak izjavio je da je "zadovoljan onim što je vidio od prve postave", koja je protiv Šanksija odigrala prvih 59 minuta.

Međutim, Albert Nađ je pred posljednji trening meč, u utorak od 17 časova sa Koperom, podvukao da ne može da se igra mekano i dekoncentrisano, posebno u prvih 15-20 minuta.

Na taj način izgubljen je i derbi sa Vojvodinom, što je crno-bijelima bio jedini "domaći" poraz u jesenjem dijelu sezone.

"Još u Turskoj sam vidio da loše ulazimo u utakmice. Prečesto nam se događa da rano primimo gol, pa tek onda počnemo da igramo. Nedostaje žara na sredini terena, gdje se rješava 90 odsto utakmice. Čak nas je i Srem ugrožavao kratkim pasovima kroz sredinu, što je nedopustivo", rekao je Nađ izvještačima beogradskih listova sa priprema u Portorožu.

Nađ ostaje pri svojoj izjavi od prije nekoliko dana, da je Partizan najkvalitetniji tim u Srbiji. Ipak...

"Dominantni smo već četvrtu sezonu i sigurno je da smo svima dosadili. Mnogi bi voljeli da titula promijeni vlasnika. Imamo pet bodova više od Zvezde, ali vjerujte da to nije ništa! Prošle godine smo mi bili sa tim zaostatkom i došli smo do trofeja".

"Imamo najbolji tim, ali bez velikog truda ne možete nikoga da pobijedite. Pogledajte Barselonu - većina igrača je moje visine, ali kad izgube loptu ponašaju se kao osice", zaključio je Nađ.

Partizan će se Koperu suprotstaviti u sastavu: Stojković - Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski - Petrović, Vukić, Babović, Ilić - Tejgo, Iliev.

Povratak u Beograd planiran je za srijedu u večernjim satima, a prvenstveni okršaj sa Inđijom počinje u subotu od 13 časova.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC