• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anri: Možda naslijedim Arsena

Legendarni napadač Arsenala, koji trenutno nastupa u MSL ligi za Njujork, kaže da ne bi imao ništa protiv da se jednog dana vrati u London.

 Anri: Možda naslijedim Arsena Izvor: MONDO

Sve češće su priče da bi Arsen Venger uskoro mogao da napusti Arsenal, na čiju klupu je sjeo prije 15 godina. Takođe, spekuliše se i ko bi mogao da bude njegov nasljednik. Možda bi ta uloga mogla da pripadne još jednom Francuzu - Tjeriju Anriju.

"Volio bih da se jednog dana vratim u Arsenal i pružim mu onoliko koliko je on meni dao", rekao je najbolji Arsenalov strijelac svih vremena.

Anri je za osam godina u Londonu odigrao 254 utakmice i postigao 174 gola za "tobdžije". Dres Arsenala zamijenio je za Barselonin.

"Volim Arsenal, ali nažalost svi znamo razloge zbog kojih sam ga napustio. Ali, taj klub nikada ne možeš da napustiš", izjavio je Francuz, koji trenutno brani boje Red Bulsa iz Njujorka.

"Kad god svratim u Arsenal, osjećam se kao da sam došao kući. Mi smo svi jedna velika porodica. Ja sam navijač 'tobdžija'", priznao je Anri. Tridesettrogodišnji napadač ne bi imao ništa protiv da jednog dana zamijeni zemljaka na klupi Arsenala.

"Kada Arsen napusti klub, biće to veliki udarac. Ne znam ko bi mogao da ga zamijeni. Njegovom nasledniku biće jako teško, ne samo zbog rezultata, nego i zbog stil igre koji gaji. On traži da se uvijek igra samo fudbal. Lično, ne bih imao ništa protiv da se moje ime nađe na listi kandidata za Arsenovog nasljednika", zaključio je Anri.

Arsenal je bez trofeja još od 2005. godine, a posljednju priliku imali su u nedjelju kada su velikom greškom Kosijelnog i golmana Šćešnog ostali bez pehara u Liga kupu protiv Birmingema.

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC