• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić se vraća u Humsku - to nije mogao da zamisli: Skoro cijeli život proveo u Partizanu, sad mu je protivnik!

Autor Dragan Šutvić

Duel dva beogradska tima poseban će biti za trenera Čukaričkog.

 superliga srbije partizan čukarički saša ilić najava  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Čukaričkog imaće težak zadatak da zaustave Partizan, aktuelnog lidera Superlige. Crno-bijeli nemaju nijedan poraz i samo na meču protiv Crvene zvezde nisu upisali pobjedu u dosadašnjih 14 mečeva Superlige.

Sa Banovog brda stigla je poruka da bi im i bod bio dovoljan, a dan pred meč u Humskoj dobili su dobru vijest! Na teškom gostovanju uz igrače će biti i Saša Ilić, dugogodišnji kapiten Partizana koji je nedavno preuzeo Čuku.

Možda će vas zanimati

Nakon problema sa korona virusom, Saša ilić je bio negativan na testiranju i dobio je dozvoli da predvodi ekipu na stadionu koji mu je bio dom tokom većeg dijela karijere.

''Skoro cijeli svoj život proveo sam u Partizanu'', rekao je Ilić za klupski sajt i dodao:

''Jednostavno, nikad nisam ni razmišljao da je moguće da će se ovakva situacija dogoditi. Stvarno je specifično, ali sada sam trener Čukaričkog, na meni je da emocije, kojih će svakako biti, zadržim za sebe.''

Šef stručnog štaba tima sa Banovog brda svjestan je da neće biti nimalo lako da u malom gradskom derbiju upišu dobar rezultat.

"Mnogo toga treba da se poklopi da bismo u Humskoj ostvarili povoljan rezultat. Ali, uvijek je moguć loš dan protivnika, ako uz to mi budemo na maksimumu, sve je moguće. Najbitnije je da igrači Čukaričkog pokažu karakter, da ne bude straha. Ovo je zaista utakmica u kojoj nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo'', zaključio je mladi trener.

Nekadašnji vezni fudbaler ponikao je u redovima crno-bijelih, čiji je rekorder po broju odigranih mečeva. Bio je prvotimac Partizana od 1996. do 2005. godine, a zatim i od 2010. godine do kraja karijere. Odlučio je da se penzioniše u maju 2019. godine, nakon osvajanja Kupa Srbije.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC