• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan kandidat broj 1 za titulu, dosta je i bod: Poruka iz Čukaričkog - Pokušaćemo da pobijedimo, ali...

Autor Dragan Šutvić

"Crno-bijeli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima...", poruka je Asmira Kajevića.

 superliga srbije partizan čukarički najava asmir kajević Izvor: MN PRESS

Čukarički vrlo dobro "gura" u Superligi od dolaska Saše Ilića, međutim neočekivana eliminacija u prvoj rundi Kupa Srbije protiv Loznice veoma je loša uvertira pred derbi susret 15. kola domaćeg prvenstva.

Brđani u nedjelju (18.30) gostuju lideru šampionata Partizanu, koji je do sada ostvario sve pobjede i remizirao samo sa Zvezdom, a iskusni Asmir Kajević poručuje da su potcijenili Loznicu i da nisu bili na željenom nivou, što nikako ne smije da bude slučaj u duelu sa crno-bijelima.

Možda će vas zanimati

"Nadam se da će nam upravo prethodna utakmica i taj rezultat biti smjernica za utakmicu sa Partizanom, vidjeli smo da ne pobjeđuje uvijek favorit, da su u sportu iznenađenja moguća. Dugo sam u klubu, od 2016. godine, a Čukarički za sve to vrijeme nije slavio u Humskoj protiv Partizana. Jednom smo odigrali neriješeno, bilo je 0:0, taj meč sam upamtio po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. I taj podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. godine dovoljno govori ko je favorit", poručio je Kajević.

Crnogorski reprezentativac je istakao da Partizan ima odličan "balans defanzive i ofanzive", poručivši da posebno opasnost prijeti od Rikarda, Natha, Pantića, Meniga i Markovića.

"Partizan je sada kandidat broj jedan za titulu, ali mi ne smijemo i nećemo tražiti bilo kakav alibi. Iskreno, bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo i da pobijedimo velikog rivala. Crno-bijeli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima... Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute", rekao je Kajević i zaključio:

"Neće ni njima biti lako".

Podsjetimo, ovo će biti prvi meč Saše Ilića kao trenera protiv Partizana, ujedno i jubilarni deseti na klupi Čukaričkog.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC