• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Iz dva šuta primimo tri gola

Trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je dosta razloga za zadovoljstvo poslije pobjede nad Koprom u "generalnoj probi" - 4:3.

 Stanojević: Iz dva šuta primimo tri gola Izvor: MONDO

Crno-bijeli su dali četiri gola, stvorili još sijaset prilika i to uglavnom iz izgrađenih akcija... Ipak, Stanojević žali što se mreža njegovog tima tresla tri puta iako protivnik bukvalno nije stvorio ni priliku. Slično se desilo i u prethodnom porazu od kineskog Šanži Žongjanga (1:2).

"Bila je čudna utakmica", počeo je Stanojević analizu.

"Nevjerovatno je da iz dva šuta primimo tri gola. Dešavaju nam se nepodnošljive stvari - protivnik ne pređe centar a da nam tri gola", u nevjerici je govorio mladi stručnjak.

Kada zanemari "kapitulacije", smatra da je Partizan u potpunosti spreman za nastavak šampionske trke.

"U prvom poluvremenu smo stvorili dosta šansi. Za razliku od prethodne utakmice bili smo opasni i morali smo da damo više golova. Zadovoljan sam i nekim pojedincima u drugom poluvremenu. Generalno, sa pozitivnim rezultatom čekamo početak prvenstva".

U timu nije bilo prehlađenog Saše Ilića.

"Možda je i to razlog što smo stvarali šanse", našalio se Stanojević i dodao da je bolestan i Babović, ali je ipak igrao.

"Bilo je smišljenih akcija i siguran sam da bismo, da vjetar nije bio ovako jak, dali još golova. Ovoliki broj šansi nam donosi zadovoljstvo i nadu da ćemo ih više koristiti u prvenstvu. I, naravno, da nećemo primati ovoliko golova".

Još jedno je primjetno...

"Postali smo opasni iz prekida".

Ne samo što je donio pobjedu u 92. minutu već je Dominik Adija dobro igrao tokom drugog poluvremena, što se ne može reći za njegovog zemljaka Prinsa Teiga, koji je nastupao u prvih 45 minuta.

"Teigo je bio neprimjetan. Bio je jedini koji nije bio na visini zadatka u prvom poluvremenu. Moram da apostrofiram Šćepovića, koji je bio izvanredan u drugom dijelu. Međutim, neću da sudim po jednoj utakmici, zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC