• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić žali za propuštenim prilikama: Da smo imali više sreće…

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Leotar doživio osmi poraz u m:tel Premijer ligi BiH.

 branislav krunić izjava leotar - široki brijeg 1:3 Izvor: Promo/FK Leotar Trebinje

U prvom duelu 16. kola m:tel Premijer lige BiH Široki Brijeg je kao gost porazio Leotar 3:1, nanijevši Trebinjcima osmi poraz u 16 odigranih kola.

Trener domaćih Branislav Krunić u prvi plan stavio je izuzetno težak teren na "Policama", koji je bio natopljen vodom, što je onemogućilo igrače oba tima da pruže maksimum.

Možda će vas zanimati

"Težak teren je više odgovarao protivniku nego nama, jer mi smo danas željeli da ostvarimo pobjedu. Pokušali smo da napadnemo i u tim napadima ostavili smo rivalu dosta prostora pozadi i između linija, a teren nam nije dozvoljavao brz protok lopte. Protivnik je otvorio utakmicu kako treba, imao inicijativu i iskoristili su priliku koja im se ukazala."

Nakon ranog vođstva Širokobriježana, uspio je Leotar u finišu prvog poluvremena da se vrati, izjednači preko Miloša Aćimovića, ali to je bilo sve od Trebinjaca.

"U nekim momentima smo mi pokušali da se vratimo u igru i uspjeli smo u tome u pravo vrijeme. Početkom drugog poluvremena smo imali incijativu, tražili taj drugi gol i stvorili smo šanse, imali stativu... Možda da smo imali malo više sreće u nekim momentima meč bi otišao u drugom smjeru. Poslije toga se bilo teško vratiti i postići Širokom Brijegu dva, a kamoli tri gola", dodao je trener Trebinjaca.

On se na kraju osvrnuo na kvalitet današnjeg protivnika.

"Oni su ekipa koja igra kompaktno i bez obzira što nemaju zvučnih imena, imaju svoju tradiciju i sistem igre i trener Ivanković je to nastavio. Ostaje nam da se pripremimo za završni dio prvenstva i da ispunimo cilj, a to je da osvojimo što više bodova u borbi za opstanak", poručio je Krunić.

Današnji poraz ostavio je Trebinjce na osmoj poziciji, dok se Široki Brijeg bodovno izjednačio sa trećeplasiranim Borcem.

(MONDO)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC