• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari iznenadili Stanojevića - "Sad me to malo plaši": Partizan bez "osovine" na Proleter, tim koji uvijek pobjeđuju!

Autor Haris Krhalić

Partizan ima 11 pobjeda iz isto toliko mečeva sa Proleterom.

 Partizan Proleter Aleksandar Stanojević izjava Izvor: YouTube/Printscreen/ FK Partizan Beograd

Partizan se poslije teškog gostovanja u Belgiji, gdje je remizirao protiv Genta (1:1) i tako sebi smanjio šanse da kao prvoplasirani prođe u nokaut fazu Konferencijske lige, okreće domaćem prvenstvu u kom je prvi dio odradio bez greške, odnosno samo Crvenu zvezdu nisu pobjedili.

Sada kreću ispočetka, rival je kao i u prvom kolu Proleter, a Aleksandar Stanojević je u najavi susreta koji se igrao u nedjelju u Humskoj (20.15) rekao da ga plaši što imaju 11 pobeda protiv njih u isto toliko mečeva.

Možda će vas zanimati

"Nisam znao taj podatak i sada me malo plaši. Ja sam uvijek oprezan, jer ne može uvijek da ide na taj način. Svaka je utakmica posebna, teško smo ih pobijedili na našem stadionu prošlog puta, bilo je 1:0, oni su imali prečku pred kraj, moglo je da ode u drugom pravcu", rekao je Aleksandar Stanojević i dodao:

"Svakog dana radimo, pričamo o takmičarskom duhu, mijenjamo dosta igrača, jer želimo da svi ostanu u fokusu, da osjećaju da su dio grupe. Teško da samo 12-13 igrača moglo da izdrži ovaj dosadašnji ritam. Taj pritisak da moramo svakog puta da budemo na maksimumu je izuzetno težak. Sada smo na dobrom putu, prezadovoljan sam momcima, kako oni sve to prihvataju, kako su fokusirani, koncentrisani. Svjesni su i oni sami da imaju samo jedan cilj ispred sebe i idu sami ka njemu, nikakvi motivacioni govori oko toga nam nisu potrebni".

Osvrnuvši se na meč u Gentu, koji je vodio sa tribina, Stanojević je rekao da je prezadovoljan kako su njegovi igrači odigrali, prije svega u odbrani, a možda ponovo bude primoran da mijenja formaciju jer Šćekić i Zdjelar nisu spremni.

Zbog toga se polako priča i o prelaznom roku...

"Razmišljamo o svemu, na sve smo spremni, ali ne znamo da li će neko otići. Nama je daleko decembar, međutim, prate se igrači na pozicijama na kojima smo deficitarni", priznao je Aleksandar Stanojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC