• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH: Da li je Drina baš tako "plitka" za Borac?

Banjalučani važe za apsolutnog favorita protiv Drine iz Zvornika u subotnjem susretu 17. kola Premijer lige BiH. "Ne smiju nam se ponoviti Velež i Rudar", upozorava Jagodić.

 BiH: Da li je Drina baš tako "plitka" za Borac? Izvor: MONDO

Ako je suditi po mjestu na tabeli, onda su fudbaleri Borca već upisali tri boda protiv Drine, koja je trijumfom u srijedu nad Budućnosti iz Banovića (2:0) pobjegla sa samog dna.

Međutim, izabranici Darka Vojvodića su pokazali da žele opstanak i za njega će se boriti do samog kraja. Iako su svjesni kvaliteta Banjalučana, rasterećenost će im biti najjači adut jer nemaju šta da izgube.

Dolaze na Gradski stadion da se brane i da eventualno iz kontranapada pokušaju da ugroze gol Asmira Avdukića.

Toga su svjesni i u taboru Borca koji sigurno neće igrati po sistemu "lako ćemo" već trener Vlado Jagodić planira da njegovi puleni od prvog minuta napadnu Zvorničane.

"Ništa osim pobjede nam ne znači. Moramo da ovjerimo tri boda iz Širokog Brijega pobjedom protiv Drine. Imamo u prošlosti neugodna iskustva i protiv Veleža poslije pobjede u Zvorniku, i sa Rudarom iz Prijedora i to moramo imati na umu i ne smijemo dozvoliti da se tako nešto desi“, kaže Jagodić.

On ističe da Borac neće imati lak zadatak protiv Drine, jer su Zvorničani dobro odradili pripreme i bore se za opstanak, a igračima Borca ne idu na ruku ni vremenski uslovi i loš teren, posebno jer borac gaji pas igru.

„Ne očekujem spektakularan fudbal na ovom terenu, ali očekujem maksimalan angažman svih igrača kako bismo osvojili sva tri boda“, ističe Jagodić.

Trener Borca odbacio je mogućnost da se u ekipu vrati još nedovoljno oporavljeni Milan Stupar, a u timu neće biti ni Mikića i Damjanovića, koji će pauzorati zbog žutih kartona.

"Milan Stupar neće igrati utakmicu jer želim da na ovakvom teškom terenu imam potpuno spremne igrače. Iako i ja sam jedva čekam da ga vidim u timu, Stupar neće igrati protiv Drine jer bi to bio rizik da ga izgubimo za duži period“, kaže Jagodić.

Strijelac gola za Borac u Širokom Brijegu Darko Maletić kaže da očekuje tešku utakmicu ali isto tako i osvajanje nova tri boda.

"Svi znamo da nas čeka teška utakmica ali nastavljamo tamo gdje smo stali u Širokom. Drina se bori za opstanak, ali i mi se borimo za titulu i nama igraju samo tri boda. Biće teško igrati zbog terena ali nemamo opravdanja, moramo da nastavimo i popravimo još igru iz Širokog. Pozivamo sve navijače da dođu da nas bodre i da proslavimo pobjedu“ kaže Maletić.

Premijer liga BiH, 17. kolo

Subota (14.30)

Travnik - Sloboda
Zvijezda - Željezničar
Rudar - Široki Brijeg
Budućnost - Velež
Sarajevo - Slavija
Borac - Drina (14,00 BHT 1)

U nedjelju (14.30)
Zrinjski - Čelik
Olimpik – Leotar

TABELA: Borac 36, Željezničar 31, Sarajevo 28, Široki B. 25, Sloboda 24, Travnik 23, Čelik (22), Slavija 22, Sloboda , Olimpik 21, Leotar 21, Zvijezda 20, Budućnost 17, Drina 17, Zrinjski 16, Velež 16 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC