• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bježi od Mesija i Nejmara u Mančester junajted: Smučilo mu se u Parizu, odmah hoće da ode!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Više neće da ostane u Parizu - vrijeme je za povratak u Englesku?!

 Maurisio-Poketino-bezi-iz-PSZ-u-Mancester-junajted Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mančester junajted od subote uveče traži novog trenera, jer je otpustio Ole Gunar Solskjera. A njegov nasljednik mogao bi da postane trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino (49)!

Argentinski stručnjak, koji je sa velikim uspjehom vodio Totenhem pet godina, navodno je spreman da istog trenutka napusti Pari Sen Žermen, bez obzira na to što tamo vodi svog zemljaka Lionela Mesija, kao i Nejmara, Embapea, još nespremnog Serhija Ramosa i niz svjetskih asova.

Prema pisanju "Dejli mejla", Poketino je spreman da podnese ostavku u Francuskoj i da naslijedi Solskjera. "On bi to mogao da uradi i sada, jer je nezadovoljan u Parizu", objašnjeno je, uz navedene razloge nezadovoljstva sjajnog trenera.

"Bivši trener Totenhema živi u hotelu, dok je njegova porodica i dalje u Londonu i saznajemo da je frustriran zbog toga što vodi svlačionicu u kojoj ima igrača sa tako velikim egom poput Lionela Mesija, Nejmara i Mbapea", navedeno je u tekstu.

Isti portal podsjeća da je Poketino bio dovođen u vezu sa Junajtedom i kada je Solskjer naslijedio Murinja u 2018. i da je ta zainteresovanost klupskog rukovodstva "crvenih đavola" i dalje prisutna.

Interesantno je da će Poketino biti u Mančesteru od utorka, jer njegov tim u srijedu gostuje Mančester sitiju u velikom derbiju Lige šampiona.

Sa druge strane, navodno je jedan od kandidata za poziciju menadžera Junajteda i trener Ajaksa Erik Ten Hag, ali on navodno ne bi mogao da dođe prije ljeta. Takođe, na spisku potencijalnih Solskjerovih nasljednika su i menadžer Lestera Brendan Rodžers, bivši trener Reala Zinedin Zidan, kao i Ralf Rangnik, trenutni direktor Lokomotive iz Moskve.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC