• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 velikana ratuje za Vlahovića, Fiorentini stigla zvanična ponuda! Sada je sigurno, Dušan postaje najskuplji Srbin ikad!

Svi ga žele, Fiorentina ne posustaje sa cijenom, a on može da bira!

 pet ponuda za dušana vlahovića juventus nudi 50 miliona evra Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je prva tema u Italiji već neko vrijeme. Otkako je prošle sezone krenuo da rešeta mreže ne staje, pa je tako nedavno srušio i Milan ispred svog idola Zlatana Ibrahimovića. 

Trenutno je prvi strijelac lige zajedno sa Ćirom Imobileom pošto je dao deset golova u dosadašnjem dijelu sezone. Juventus je ponovo probao da ga dovede i italijanski mediji prenose da su poslali ponudu vrijednu 50.000.000 evra za njega. 

Ipak, "viola" je to glatko odbila! Iako mu ugovor ističe na kraju naredne sezone i klub mora da ga proda u januaru ili na ljeto, interesovanje je veliko i Fiorentina ne mora da spušta cijenu. Zbog toga će Dušan Vlahović sasvim sigurno postati najskuplji Srbin u istoriji fudbala, pošto ispod 70.000.000 neće biti prodan. 

Njukasl je nedavno krenuo da se raspituje za njega, ali timovi koji ga žele su velikani i teško da bi "svrake" mogle da ga ubijede da bude početak velikog projekat na Tajnsajdu.

Osim Juventusa najozbiljniji u želji da kupe Srbina su Mančester siti i Totenhem. Sitiju nedostaje napadač i Pep Gvardiola se dovija tako što mu vezisti igraju u špicu, a Totenhem mora da nađe zamjenu za Harija Kejna koji želi da ide. 

Atletiko Madrid nije odustao od kupvoine Srbina, a pominje se i interesovanje PSŽ-a. Vlahović će moći da bira i ključno je da izabere pametno...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC