• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko je zvezdin heroj i postoji razlog za to: Postigao golčinu, pa otkrio o čemu nije razmišljao!

Autor Haris Krhalić

Jedini strijelac na meču Crvene zvezde i Ludogoreca pričao i o problemima koje je tim imao pred meč.

 crvena zvezda mirko ivanic heroj protiv ludogoreca Izvor: MN PRESS

Ponovo je postao heroj! Kada je djelovalo da Crvenoj zvezdi ponestaje ideja kako da ugrozi gol bugarskog tima i ostvari pobjedu protiv Ludogoreca, Mirko Ivanić je iskoračio.

Ostavili su mu previše prostora na nešto malo preko 20 metara, a on se namestio i pogodio za jedan od najljepših golova u karijeri. Uljepšao je pogodak golman gostiju koji je napravio sjajnu paradu, ali je Mirkova lopta tresla mrežu gola ispod prazne sjeverne tribine.

Možda će vas zanimati

Inače bi tu nastala erupcija, ali ovog puta su podrška bili samo mladi navijači, oni ispod 14 godina. Ivanić je u hvalospjevima govorio o njima i podršci koju su prvotimci Zvezde dobili, ali i o saigračima koji su odigrali meč u voema teškim uslovima.

Za klupski sajt dotakao se priče o povredama, suspenzijama i taktičkim zadacima koje je Stanković postavio pred ekipu.

"Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbijedili takmičenje u Evropi na proljeće, ali nećemo se ovdje zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u posljednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspjeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahtjeve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao", istakao je Ivanić.

Na meču 5. kola grupne faze crveno-bijeli nisu mogli da računaju na podšrku najvatrenijih navijača. Na tribinama su bila samo djeca do 14 godina, ali su oni znali kako da budu vjetar u leđa.

"Crvena zvezda je emocija, a djeca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cijele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspjeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na nevjerovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo", rekao je ofanzivac crveno-bijelih.

Crvena zvezda će i u Portugalu 9. decembra od 21:00 igrati da pobijedi! To bi joj donijelo prvo mjesto u grupi i direktan plasman u osminu finala takmičenja.

"Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo, tako će biti i u Portugalu", zaključio je Ivanić.

Pogledajte Ivanićev gol protiv Ludogoreca:

Kakva BOMBA!
Izvor: YouTube/Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC