• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja sam vojnik Partizana od svoje sedme godine: Tinejdžer je junak crno-bijelih - još sam u euforiji!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovaj momak je odveo Partizan u četvrtfinale Kupa Srbije.

 Marko-Milovanovic-vojnik-Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pobjedom 1:0 protiv Dubočice u Nišu. Junak pobjede na "Čairu" bio je 18-godišnji Marko Milovanović.

Mladi napadač je dobio svoju šansu umjesto Rikarda Gomeša, a dan nakon utakmice bio je oduševljen što je baš on odveo crno-bijele u narednu rundu takmičenja.

"Još uvijek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam, ovo mi daje veliki motiv za rad i dalji napredak", rekao je Milovanović za sajt kluba.

Talentovani golgetere je bio odličan na ljetnjim pripremama prvog tima, ali je zbog sjajnih igara Rikarda Gomeša najčešće igrao za omladinski tim, ne bi li ostao u ritmu. Milovanoviću to ne smeta.

"Ja sam vojnik Partizana i gdje god trener Stanojević procijeni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svjestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan", jasan je tinejdžer.

Pored Marka Milovanovića, Stanojević je na kup utakmicu poveo i Mihajla Petkovića, Vanju Vlahovića i Mihajla Ilića, dok će se Samed Baždar priključiti treninzima poslije terapije usljed povrede.

Izvor: MN PRESS

"Ne samo oni, već svi iz omladinaca su moji dobri prijatelji sa kojima kao da živim. Zajedno smo praktično 24 časa i šta god da je potrebno, uvijek smo tu jedni za druge. Međusobno se savjetujemo i dajemo podršku."

Iza sebe ima pet prvenstvenih, jednu u Kupu Srbije i četiri utakmice u Konferencijskoj ligi. Ono što ga posebno krasi je strpljenje.

"U Partizanu sam od svoje sedme godine, skoro više od deset godina. Navikao sam na disciplinu i pobjednički mentalitet kluba i, kao što sam rekao, sve što dolazi spremno čekam. Šef Stanojević je vrstan pedagog i stručnjak i šta god on od mene zahtijeva, ispunjavam bez dileme", nema dilemu Milovanović.

Gol za pobjedu protiv Dubočice posvećuje navijačima.

"Ta podrška se jednostavno oseti i to mi daje vjetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš stoga želim da vrijedno radim i ostavim trag u Partizanu", rekao je Marko Milovanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC