• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne puštaj ga u avion! Nek pješači do Barselone da raskine ugovor: Haos u Španiji zbog zagrljaja nakon poraza od Bajerna!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Klemon Lengle u centru pažnje zbog zagrljaja sa Robertom Levandovskim.

 klemon lengle u zagrljaju sa robertom levandovskim Izvor: Profimedia

Bajern je bez većih problema, i to u "šarenom" sastavu, pobijedio Barselonu (3:0) na Alijanc areni i tako s maksimalnim učinkom prošao u nokaut fazu Lige šampona, a njih poslao u Ligu Evrope.

To je katastrofalan rezultat Barselonu, najgori od 2000. godine, ali je istovremeno i realnost, kako je rekao Ćavi poslije utakmice. Ipak, navijači još ne mogu da se naviknu na to i povrijeđeni su, posebno zbog toga što kod njihovih miljenika nije bilo prave reakcije nakon poraza.

Možda će vas zanimati

Možda su očekivali suze, padanje na travu, agoniju, a umjesto toga su dobili skroz suprotno što ih je dodatno iznerviralo. Za sve je kriv Klemon Lengle koji je posle poraza vodi opušteni razgovor sa Robertom Levandovskim.

Njih dvojica su ćaskali, smijali se, grlili, a navijačima Barselone nije jasno kako je to moguće poslije katastrofe.

"Lengle, ako gledaš ovo - ti nemaš stida. Nosiš grb koji predstavlja milione. Danas smo plakali, nismo mogli da spavamo, večeramo, a sutra ćemo biti iznervirani. A ti si se smijao minut poslije utakmice. Nemaš stida!", zavapio je bivši fudbaler Đota Đordi, sada novinar na "El Čiringitu".

"Da se ja pitam, Lengle bi pješačio do kuće. I kada dođe u Barselonu, išao bi u kancelariju da raskine ugovor. Nije na kraju Lengle kriv, ali... Ovo boli."

Za sada se Barselona nije oglašavala na ovu temu, a dobro pamtimo da se prošle sezone digla frka i u Real Madridu poslije poraza u Ligi šampiona. Tada je Eden Azar bio nasmijan u društvu igrača Čelsija, koji su izbacili "kraljevski klub" u polufinalu takmičenja, što je označeno kao nepošovanje dresa.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC