• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemci otkrili - Luka Jović je zamjena za Holanda! Borusija "zagrizla" za Srbina, žele ga već u januaru!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač bi bio odlična zamjena, smatraju u Njemačkoj.

 Nijemci otkrili - Luka Jović je zamjena za Holanda! Borusija "zagrizla" za Srbina, žele ga već u januaru! Izvor: Profimedia

Luka Jović je postigao gol i asistirao za Real Madrid, ali izgleda da su mu dani u Španiji odbrojani. Karlo Anćeloti je bacio oko na Džonatana Dejvida iz Lila, ali to ne moraju da budu loše vijesti za Srbina.

Sada se pojavila informacija da ovu situaciju želi da iskoristi Borusija Dortmund! Luka Jović je jedan od igrača kojeg žele u januaru! 

Iako su jasno rekli da neće prodavati Erlinga Holanda na zimu u Dortmundu se polako spremaju za život bez Norvežanina jer će on na ljeto sigurno otići. Zbog toga su spremni da dovedu Jovića koji je najbolje partije pružao upravo u Njemačkoj nastupajući za Ajntraht iz Frankfurta. 

"Milioneri" bi prvo doveli Jovića na pozajmicu, a tek onda, ako se dokaže u drugoj polusezoni, počeli bi pregovori o transferu.

Borusija želi polako da nađe zamjenu i za Džuda Belingema, mladog Engleza koji blista u Bundesligi i sve više je na meti najvećih evropskih klubova, zamjena za njega je takođe pronađena u Španiji. 

Borusija želi da iskoristi očajnu finansijsku situaciju u Barseloni da im "pokupi" dva igrača. Jedan je vezista Riki Puđ koji ni kod Ćavija ne uspijeva da se izbori za mjesto u timu, a drugi je iskusni golman Mark Andre Ter Štegen

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC