• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrači Rudara najavili štrajk

Uprkos sjajnim igrama prijedorskog Rudara u proljećnom dijelu sezone Premijer lige BiH igračima nisu isplaćena dugovanja. Igrači najavili štrajk.

 Igrači Rudara najavili štrajk Izvor: MONDO

Fudbaleri Rudara su poslije pobjede nad Veležom (2:0) saopštili članovima uprave i stručnog štaba da neće trenirati do isplate dugovanja prema igračima, piše „Euroblic“.

Prijedorski klub se nakon tri pobjede i remija u anstavku sezone nalazi na četvrtoj poziciji ali uprava Rudara nije ispratila igrače i isplatila im neizmirene obaveze, zbog čega su se igrači odlučili na štrajk.

„Igrači, stručni štab i ekonomat su daleko ispred uprave Rudara. Čelni ljudi izgleda ne shvataju nas igrače, odnosno naš položaj. Na terenu smo se pokazali htjenjem i rezultatima uprkos besparici, ali ovako više ne možemo. Vidjećemo šta će donijeti sastanak sa čelnicima kluba na kojem ćemo iznijeti svoje zahtjeve“, rekao je prvotimac Rudara Nebojša Šodić.

Iz uprave Rudara poručuju da će uprava nastojati da izmire obaveze.

„Istina je da igračima dugujemo novac, a u skladu sa svojim mogućnpostima nastojaćemo da im izmirimo obaveze. U potpunosti razumijem fudbalere, zaslužili su novac svojim igrama i rezultatima. Situacija u klubu je dosta teška, ali tražimo model kako da prevaziđemo probleme i vjerujem da ćemo u tome uspjeti“, izjavio je direktor kluba Milenko Janković.

U Premijer ligi BiH sada slijedi petnaestodnevna pauza koju će čelnici Rudara vjerovatno iskoristiti da prevaziđu kriznu situaciju i riješe finansijske probleme.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC