• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi šok u 2022. - Srbi srušili Real Madrid! Sudija produžio osam minuta, ali uzalud: Stefan je stavio Benzemu u džep!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igralo se čak 98 minuta u predgrađu Madrida, ali Realu ni to nije bilo dovoljno da izbjegne poraz.

 Real-Madrid-izgubio-od-Hetafea Izvor: Profimedia

Ovome se niko nije nadao! Real Madrid je ušao u 2022. godinu kao veliki favorit da osvoje titulu prvaka Španije, ali su već u prvoj utakmici neočekivano doživjeli poraz.

Ekipa Karla Anćelotija izgubila je na gostovanju Hetafeu, timu za koji igraju reprezentativci Srbije Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović - 1:0!

Real Madrid je doživio tek drugi poraz u Primeri ove sezone i to već na startu nove godine, a izgleda da praznična pauza nije prijala "kraljevskom klubu".

Meč je već u 9. minutu riješio Enes Unal i to poslije velike greške Edera Militaa u odbrani Reala, kada je nesmotreno izgubio loptu na ivici šesnaesterca i "poklonio" pogodak napadaču Hetafeu.

Anćeloti je na ovom meču bio bez četvorice igrača, ali ni to neće moći da bude izgovor, imajući u vidu da su za Real u nedjelju igrali Modrić, Kos, Kasemiro, Benzema, Asensio, Alaba, Eden Azar, Kurtoa...

U Realu nisu mogli da računaju na Luku Jovića, Kamavingu, Karvahala i Vinisijusa, a gosti su dominirali čitavim mečom u predgrađu Madrida.

Real je na meču sve šanse stvarao iz veznog reda, preko Modrića, Kasemira i ostalih, dok Karim Benzema nije uspio da dođe do izražaja. Nije pomoglo ni što je sudija neobjašnjivo produžio meč za sedam minuta, pa onda i pomenuto zaustavno vrijeme produžio za još jedan minut.

I Mitrović i Maksimović su odigrali odličnih 90 minuta za Hetafe, koji se uprkos pobjedi nije pomjerio na tabeli Primere, ostavši na 16. mjestu. Real je i dalje prvi, sa osam bodova više od Sevilje, ali bi Andalužani mogli da im priđu na samo dva koraka, ukoliko slave u oba zaostala susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC