• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabrinuti Gatuzo: Kockamo se sa titulom

"Ako smo Matju Flamini i ja najopasniji igrači Milana, onda tu, svakako, nešto nije u redu", iskreno će Đenaro Gatuzo pred derbi Milana i Intera koji može da odluči o skudetu.

 Zabrinuti Gatuzo: Kockamo se sa titulom Izvor: MONDO

Milan je u prethodnih desetak dana eliminisan iz Lige šampiona, a velika prednost koju je imao na tabeli italijanskog prvenstva u međuvremenu se istopila i sada ima samo dva boda više od najvećeg rivala - Intera. I to pred veliki milanski derbi!

Najprije kiks protiv Lećea (1:1), a potom i poraz Milana od Palerma, iskoristio je Inter i minimalnom pobjedom nad Lećeom u nedjelju utjerao strah u kosti milanistima pred derbi.

Vezista Milana i jedan od najiskusnijih u ekipi, Đenaro Gatuzo priznaje da u svlačionici rosonera postoji strah da bi titula mogla da im izmakne...

"Mogli smo da imamo sedam bodova više uoči derbija, a sada smo sami sebe doveli u poziciju da branimo ova dva boda. Sve je krenulo loše u posljednjih deset dana. Titula je opet na talonu, a sve to našom greškom. Ipak, sudbinu i dalje držimo u svojim rukama. Derbi će odlučiti i zato moramo dobro da se spremimo - i naše glave i naše noge", kaže Gatuzo.

Isksuni fudbaler ljut je svoje saigrače, pogotovo napadače.

"Očekujem više od cijelog tima. I bio sam bijesan što protiv Palerma niko nije bio skoncetrisan da ubaci loptu u mrežu, a bilo je prilika".

Imao je i jednu duhotivu opasku: "Ispada da smo Matju Flamini i ja najopasniji igrači Milana, a to je znak da onda nešto nije u redu".

Gatuzo je, mimo običaja, riješio nedavni derbi sa Juventusom, postigavši odlučujući gol. To je njegov prvi gol poslije tri godine i dva mjeseca. Posljednji put je bio strijelac u januaru 2008. godine!

On je u Milanu od 1999. godine i za rosonere je dao osam golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC